Fenerbahçe'den 5 milyon TL'lik dev yardım!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden 5 milyon TLlik dev yardım
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2020 13:40

Fenerbahçe Kulübü, İstanbul Valiliğinin corona virüsü salgını sebebiyle yardıma muhtaç aileler için başlattığı Vefa Kampanyasına katılım yaptığını açıkladı.

Haberin Devamı

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Fenerbahçeli futbolcuların, aralarında topladıkları 5 milyon TL ile 33 bin erzak kolisi alarak kampanyaya iştirak edildiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin konuyla ilgili resmi açıklaması şu şekilde:

Dünya genelinde yayılan küresel salgın karşısında, devletimiz, sağlık çalışanlarımız, valiliklerimiz, belediyelerimiz hep birlikte çok önemli bir mücadele vermektedirler.

Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu günlerde; devletimizin ve bilim kurulumuzun tüm uyarılarına istisnasız uyum göstermekle birlikte hepimizin üzerine düşen bir başka konu da bu zor dönemde topyekün kenetlenerek ihtiyaç sahibi insanlarımıza bu topraklarda yalnız olmadıklarını gösterme, el ele vererek onlara destek olma zamanıdır.

Türkiye olarak bizi biz yapan değerlerimizi hatırlayıp özümüze dönerek, fedakarca ‘imkanı olanların ihtiyacı olanlar için harekete geçtiği’ bir seferberlik ile bu dönemi tüm dünyaya örnek olacak bir toplumsal dayanışma içinde hep beraber geride bırakacağımıza inanıyoruz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takımımız, İstanbul Valiliğimizin bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmemiz adına Getir Şirketi ile birlikte başlattığı, 6 hafta boyunca sürecek kampanyaya destek oluyor.

Futbol A Takımımız, çorbada bizim de tuzumuz olsun ruhu ile inisiyatif kullanarak aralarında topladıkları 5 milyon TL ile bu değerli kampanyaya 33 bin gıda kolisi desteği yaparak katılıyor.

Bizi biz yapan değerlerimize sarılıp bugünleri geride bıraktığımızda gurur ve onur duyulacak bir fotoğrafın parçası olan ve olacak her bir kurum ve bireye şükranlarımızı iletiyor,

En az kayıpla, en kısa zamanda bugünlerin sona ermesini temenni ediyoruz.

Bu doğrultuda; spor camiamızın tüm paydaşlarına çağrımız bu zor mücadelede devletimize destek olarak ülkemize dayanışma ruhunu hep beraber yayalım.

6 hafta boyunca toplamda 333 bin gıda kolisini evlerinden çıkamayacak büyüklerimize ulaştıracak bu önemli adımı hayata geçirerek ülkemize duyduğumuz vefamızı da göstermemizi sağlayan başta İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya olmak üzere tüm valilik çalışanlarına ve sponsorumuz Getir şirketine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu: "Herkese doğru bir örnek olabilme adına böyle bir karar aldık"

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu da doğru örnek olmak adına yardım kararı aldıklarının altını çizerek, "Bu süreci her ne kadar evlerimizde tek başımıza geçirmeye çalışsak da gelişen olaylardan haberdarız ve bu süreçle alakalı ‘Neler yapabiliriz? Ne şekilde yardımcı olabiliriz?’ diye oyuncu grubumuzla, takım arkadaşlarımızla beraber konuşup istişare ederken böyle bir gündem oluştu. Kendi aramızda ortak bir fon ile destek olmamız yönünde bir girişim kararı aldık. Bu kararımızı da başkanımıza ilettik. Sayın Başkanımız da bu durumdan çok mutlu olduğunu, birkaç yerle görüşme yapıp en doğru yere, en etkin yere nasıl destek olabileceğimiz konusunda beraber hareket edebileceğimiz bir görüşmeyi iki-üç gün sonrasına ayarladı. Bugün de bu konuyla alakalı kendisiyle kulübümüzde konuştuk. Sürecin başlaması yönünde ilk adımımızı attık." şeklinde konuştu.

Bu zorlu süreçten birlik-beraberlik duygusu ile çıkılacağına inandığını aktaran Emre Belözoğlu, "İnanıyorum ki coğrafyamızın genlerinde mevcut olan sıkıntılı süreçlerde birleşme, beraber hareket etme, yekvücut olma ile bu dönemi de beraber atlatacağız. Bizler sporcular olarak, profesyonel futbolcular olarak gelir anlamında birçok insandan çok daha iyi şartlara sahibiz. Bu sürecin başlaması adına da bizler, Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcuları olarak bir başlangıç olsun istedik. Herkese doğru bir örnek olabilme adına böyle bir karar aldık. Kulübümüze ve Başkanımıza bu anlamda teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Haberin Devamı

İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!