Fenerbahçe'de RVP krizi... Yine "Ağrım var" dedi!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede RVP krizi... Yine Ağrım var dedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 09:35

Sarı-Lacivertliler’in Van Persie çilesi bitmek bilmiyor. Hollandalı yıldız, geldiği günden beri beklentileri karşılayamadı. Ya sakatlığı nedeniyle oynamadı ya da hocalarıyla anlaşamadığı için bekleneni veremedi.

Haberin Devamı

Yeni sezonda her şeyin çok farklı olacağı konusunda Sarı-Lacivertli taraftarlar son derece umutluydu. Tecrübeli oyuncu da yaptığı açıklamalarda bu yönde demeçler verdi, “Fenerbahçe’deki en mutlu dönemim” dedi. Ancak RvP’nin bir kez daha hayal kırıklığı yaratması için fazla zaman gerekmedi.

Hollandalı oyuncu, şans bulduğu maçlarda son derece kötü bir performans sergiledi. Hazırlık maçları dahil henüz gol sevinci yaşayamadı. Eleştiri oklarının hedefi haline gelmeye başlayan RvP, “Ağrılarım var” bahanesine bir kez daha sarılarak dünkü antrenmana çıkmadı.

SOLDADO BEKLENİYOR
Fenerbahçeli futbolseverlerin artık tek temennisi, Roberto Soldado’nun formayı alarak gollerı sıralaması, Van Persie’nin yarattığı hayal kırıklığını unutturması.

Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesinin son senesinde Van Persie’yi takımda tutmayı planlıyordu. Genel Sekreter Mahmut Uslu, oyuncuyla ilgilenen Feyenoord’a, “Bonservisini ödeyebilirlerse alsınlar” mesajı göndermişti. Ancak RvP daha sezonun başında sorun çıkarmaya başlayınca, yönetimin tutumu da değişti.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in Van Persie’yle ilgilenen takımlara görüşme için izin vereceği kaydedildi. Yönetimin, yıllık 5.7 milyon Euro’luk (23.7 milyon TL) maliyetinden kurtulmak için gerekirse tecrübeli oyuncuyu bonservis bedeli almadan göndermeye hazır olduğu öne sürüldü. (Fanatik)

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!