Fenerbahçe'de Pelkas sakatlık anını anlattı: 'İlk birkaç dakika...'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Pelkas sakatlık anını anlattı: İlk birkaç dakika...
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 14:37

Fenerbahçe'de Konyaspor maçında sakatlık geçiren Dimitrios Pelkas, o anda neler yaşadığı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Yunan Yıldızı Pelkas, maçta yaşadıklarını ve şu anki durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Olay anında sadece topa baktığını ve topun kontrolünün kendisinde olduğunu anlatan Pelkas, rakibinin ise topa yöneldiğini düşünmediğini söyledi.

Sadece çarpma anını hissettiğini sonraki birkaç dakikayı hatırlamadığını ifade eden Yunan Yıldız, daha sonra doktorun geldiğini ve ambulansa götürüldüğünü söyledi.

'HERKES YANIMDAYDI, HEPSİ ARADILAR'

Gördüğü desteği asla unutmayacağını belirten Pelkas, “Oyuncular, çalışanlar, yönetim kurulu üyeleri, başkan herkes yanımdaydı. Ertesi gün yine tüm takım arkadaşlarım, yönetim yine aradılar. Sadece 5 aydır burada olmama rağmen bu büyük ailenin bir parçası olduğumu hissettirdiler bana, kendi evimde olduğumu anladım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE AİLESİNİ MUTLU ETMEYE DEVAM EDECEĞİM'

Pelkas ayrıca, “Taraftarlar harikaydı binlerce mesaj geldi, hepsine yetişemedim. Büyük Fenerbahçe Ailesini mutlu etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

'PAZAR GÜNÜ SAHADA OLACAĞIM'

Şu an daha iyi olduğunu söyleyen Pelkas, “Göğüs ve boynumda biraz ağrım var ama yapılan tüm kontroller temiz çıktı, yarından sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sert bir darbe aldım ama kendimi güçlü hissediyorum, doktorla da görüştüm pazar günü sahada olacağım” ifadelerini kullandı.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!