Fenerbahçe'de Pelkas 3 hafta yok, gözler Mesut Özil'de!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Pelkas 3 hafta yok, gözler Mesut Özilde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 07:00

Fenerbahçe'de, Rize maçında sakatlanan Pelkas’tan kötü haber geldi. Yunan yıldızın adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi.

Haberin Devamı

Süleyman Arat / Spor Arena 

Fenerbahçe’nin son 9 maçının 8’nde forma giyen ve 3 gol 4 asistle takımı sırtlayan isim olarak öne çıkan Dimitrios Pelkas’ın Rizespor maçının 61. Dakikasında arka adalesini tutarak oyundan çıkması bütün taraftarların yüreğini hoplatmıştı. Genç futbolcu için Erol Bulut’un “Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum” açıklaması rahatlatsa da çekilen MR’ın sonucunda Pelkas’ın arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen yıldız oyuncunun A.Hatayspor, Galatasaray, M.Başakşehir (Kupa) maçlarını kaçıracağı, 25. Hafta oynanacak F.Karagümrük maçına yetişmesi için yoğun tedavi uygulanacak.

GÖREV SOSA'NIN

Fenerbahçe orta sahasının yıldız ismi Dimitrios Pelkas’ın sakatlığı keyifleri kaçırırken Hatay, Galatasaray ve Başakşehir kupa maçında Jose Sosa’nın görev alması bekleniyor. Sezon başında koronavirüse yakalanarak hazırlık kampını ve hazırlık maçlarını kaçıran, ardından serçe parmağı kırılan daha sonra da kasığındaki ağrı nedeniyle antrenmanları aksatan Arjantinli yıldız nihayet şanssızlığını kırıyor. Rizespor karşısında ikinci yarıda oyuna giren Sosa orta sahayı rahatlatmış ve formda görünmüştü. Son haftalarda Sivasspor karşısında 25, Kayserispor karşısında 23, Rizespor maçında da 11 dakika oynayan Sosa’nın takıma katılmasıyla Bulut’un oyun düzenini yıldız oyuncuya göre şekillendirmesi bekleniyor,

GALATASARAY KARŞISINDA MESUT’U DA SÜRE ALABİLİR

4 gündür takımla birlikte çalışan, önceki gün de yükleme antrenmanlarına başlanan Mesut Özil’in de Pelkas’n yokluğunda kendisini iyi hissetmesi durumunda Galatasaray maçının ikinci yarısında süre alabileceği öğrenildi.
Türkiye’de son yılların en önemli transferlerinden biri olan Mesut Özil’in Samandıra’da yürüttüğü çalışmalarda her gün üzerine koya koya ilerlediği, kesinlikle sıfır riskle hazırlandığı öğrenilirken, gidişatın Galatasaray maçında forma giymesine el vermesi durumunda, dünya yıldızının bu maçın ikinci yarısında Ülker Stadyumunda sahne alabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!