Fenerbahçe'de Mame Thiam için sürpriz transfer teklifi!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Mame Thiam için sürpriz transfer teklifi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 09:22

Fenerbahçe'nin Kasımpşa'yı 3-0 yendiği maçta attığı 2 golle yıldızlaşan ve Süper Lig'de sarı laicvertli forma ile ilk gollerini kaydeden Mame Thiam'a Çin ve Katar'dan talip çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de gözler yapılacak transferlere çevrildi. Ancak kadrodaki oyunculara da talipler var. Bu isimlerin başında Mame Thiam geliyor. Senegalli oyuncu, ligdeki ilk gollerini eski takımı Kasımpaşa karşısında kaydetti ve galibiyetin mimarı oldu.

Thiam’ı bir süredir Katar ve Çin’den birer kulübün takip ettiği öğrenildi. Kasımpaşa maçında da izlenen ve çok beğenilen Senegalli yıldız için Fenerbahçe’nin kapısı yakında çalınacak gibi görünüyor.

Fenerbahçede Mame Thiam için sürpriz transfer teklifi

TEKLİF 5 MİLYON EURO OLURSA...

Teknik heyet, Thiam’dan son derece memnun ve normalde gönderilmesini istemiyor. Ancak yapılacak teklif 5 milyon Euro barajını aşarsa, değerlendirmeye alınma ihtimali son derece yüksek.

Haberin Devamı

FORVETE TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR

Forvette Samatta, Cisse, Ademi ve Valencia var. Kanat rotasyonu da kalabalık, üstelik bu bölgeye bir takviye düşünülüyor. Bu nedenle iyi bir teklif gelmesi halinde teknik ekibin de satışa razı olması bekleniyor.

KASIMPAŞA'YA SATIŞTAN PAY

Oyuncuyu Fenerbahçe’ye bedelsiz veren Kasımpaşa’nın, olası bir satıştan pay alacağı da öğrenildi. (Fanatik)

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!