Fenerbahçe'de lanet gibi istatistik! Bu kez İrfan Can...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede lanet gibi istatistik Bu kez İrfan Can...
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 08:10

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü iç saha performansını sergileyen Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden biri de direkler oldu...

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-1 gibi sürpriz bir skorla Gençlerbirliği oldu.

Süper Lig tarihinde bir sezonda sahasında ilk kez 6 maç kaybeden Fenerbahçe'de yeni transfer İrfan Can Kahveci'nin Gençlerbirliği karşısında son dakikalarda gole yaklaştığı pozisyon geceye damga vurdu.

Fenerbahçede lanet gibi istatistik Bu kez İrfan Can...

BU SEZON DİREĞE EN FAZLA TAKILAN TAKIM FENERBAHÇE

90+3. dakikada Dimitris Pelkas'ın ortasında Gençlerbirliği savunmasının sektirdiği top ceza sahası sol çaprazında İrfan Can Kahveci'nin önünde kaldı. İrfan Can Kahveci'nin vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.

Haberin Devamı

Yeni takımında ilk golüne çok yaklaşan milli futbolcu, sarı lacivertli takım adına bu sezon 17. kez direğe takılmış oldu. Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de en fazla şutu direkten dönen takım konumunda.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!