Fenerbahçe'de Janssen çıkmazı...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Janssen çıkmazı...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 11:21

Janssen’in F.Bahçe’de kalmak istediğini açıklayan menajeri “Top artık Tottenham’da” dedi. Sarı-Lacivertli yönetim, Hollandalı golcünün 1 yıl daha kiralanması konusunda İngiliz ekibiyle anlaşmaya varmak üzere...

Haberin Devamı

COMOLLİ İŞİ BİTİRDİ

Fenerbahçe geçen sezon transfer döneminin son saatlerinde Tottenham’dan 1 yıllığına kiraladığı Vincent Janssen ile 1 yıl daha anlaşmak üzere… 24 yaşındaki Hollandalı golcü için İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdüren sportif direktör Damien Comolli’nin anlaşma sağlamaya yakın olduğu aktarıldı. Janssen’in menajeri Louis Laros da Sarı-Lacivertli taraftarları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Laros, “Sakatlık geçirmesine rağmen F.Bahçe'de çok mutluydu. F.Bahçe onun için harika bir kulüp” dedi.

BELİRSİZLİK İSTEMİYOR

Hollandalı menajer, şunları söyledi: “Şu anda net bir şey yok. Janssen transferi konusunda net olunması istiyor. Tottenham'dan Janssen ile ilgili plan niyetinde hiçbir şey duymadık. Bence Janssen’i satmak istemiyorlar. Ellerinde sadece Harry Kane ve Fernando Llorente var. Bu yüzden Vincent Janssen yeni bir şans yakaladı. Top şimdi Tottenham’da… Bu yüzden bekleyip göreceğiz. Gelecek sezon oynayacağı kulüpte tam olarak hazır olmak istiyor.” (Güneş)

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!