Fenerbahçe'de geceye damgasını vurdu! 'Eski zamanlardaki Gökhan Gönül...'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede geceye damgasını vurdu Eski zamanlardaki Gökhan Gönül...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2021 09:36

Fenerbahçe kaptanı Gökhan Gönül, 3-0 kazanılan Konyaspor maçında gösterdiği performansla dikkat çekti. 36 yaşındaki futbolcu, bu sezon 4. gol katkısını verdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken maçın yıldızlarından birisi de Gökhan Gönül oldu.

90 dakika boyunca sahada kalan Fenerbahçe kaptanı, savunmada kritik hamlelerde bulunurken ilk golün de asistini yaptı. Bu sezon 2. asistini yapan tecrübeli futbolcunun 2 de golü bulunuyor.

EN FAZLA TOPLA BULUŞAN FUTBOLCU

72 kez topla buluşan ve bu alanda takımının en iyisi olan Gönül, %82.6 oranıyla 38 isabetli pas yaptı. Tam 5 kez pas arası yapan Gökhan Gönül, 2 top çalma, 1 uzaklaştırma ile mücadele etti.

Duran toplarda ileri çıkışlarıyla etkili olan 36 yaşındaki futbolcu, 29. dakikada Szalai'nin attığı golün asistini yaptı.

'YERİ KOLAY KOLAY DOLMAZ'

Maçın ardından Fenerbahçe taraftarları, Gökhan Gönül'ün performansına övgüler yağdırırken Gönül'ün Fenerbahçe'deki ilk zamanları gibi oynadığı belirtildi. Twitter'da Gökhan Gönül hakkında 'Maçın gizli kahramanı', 'Yeri kolay kolay dolmaz', 'En iyi dönemindeki gibi oynuyor' yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!