Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına eleştiri! "Oyun anlayışımda böyle bir şey yok"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 23:02

BB Erzurumspor'u sahasında 3-1 yenen Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından konuştu. İlk yarıdaki oyundan çok memnun olduğunu söyleyen Belözoğlu, ikinci yarıdaki oyun nedeniyle oyuncularını eleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları;

Kazandığımız için mutluyuz. Bugün oyunun başlangıcı, iştahı tek kelimeyle mükemmeldi. Baktığınızda rakiplerimiz de kazanıyor, gol beklentileri yüksek. Onların gol beklentisi 2.80, 2.90'larda. Bizim gol beklentimiz oran 5.00'e yakın. Bir oyunu oynamak, inşa etmek kolay değil. Bunu yaparken de kazanmak önemli. Erzurumspor saygı duyduğumuz bir takım. Biz rakip ceza sahasına 50 kere giriyorken onlar bizim ceza sahamıza 25 kere girmeyecek. Benim oyun anlayışımda böyle bir şey yok. Rakibe 4 net gol pozisyonu verdik. Bunlar bizim adımıza olumsuz.

Bugünkü oyun, skorla birleştiğinde özellikle ilk yarı çok iyiydi. İkinci yarıda da birçok pozisyonumuz var. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz, 16-17 Mayıs'a kadar bu iş devam edecek ve sonu iyi olacak.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!