Fenerbahçe'de çember daralıyor! Teknik direktörler elden kaçıyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede çember daralıyor Teknik direktörler elden kaçıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2021 07:00

Silva Fulham’la, Santo Tottenham’la sözleşme imzaladı. Sosa Polonya, Dalic de Hırvatistan Milli Takımı ile devam ediyor, Bilic’in gelmesi ise mucize. Eğer bir sürpriz olmazsa listede 4 isim kaldı: Villas-Boas, Daum, Castro ve Fonseca.

Haberin Devamı

Teknik direktör arayan Fenerbahçe yönetiminin talip olduğu isimlerin çoğunun transferi çeşitli nedenlerle imkansız hale gelirken, aday çemberi iyice daralıyor. İşte gündemdeki isimler ve son durumları:

· Joachim Löw: Almanya Milli Takımı ile yollarını ayıran Alman teknik adam uzun müddet tatil yapıp dinlenmek istiyor. Fenerbahçe’nin ise beklemeye tahammülü yok.

· Zlatko Dalic: Ali Koç’un “Geçen yıl görüştük” dediği Dalic’in Hırvatistan Milli Takımı ile sözleşmesi sürüyor. Görevde kalma ihtimali son derece yüksek.

· Paulo Sosa: Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Boniek’in, “Kesinlikle bırakmayacağız” açıklamasıyla Portekizli teknik adamın transferi rafa kalkmış oldu.

· Marco Silva: Fenerbahçe’nin uzun süre ilgilendiği ve bir ara transferinde önemli yol kat ettiği Portekizli çalıştırıcı, Fulham’la 3 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı

Fenerbahçede çember daralıyor Teknik direktörler elden kaçıyor

TARAFTAR İSTİYOR AMA...

· Paulo Fonseca: Sarı lacivertli taraftarların en çok beğendiği isim olan Portekizli teknik adamın menajeri Fenerbahçe ile görüşmediklerini açıkladı

· Andre Villas-Boas: En son Fransa’da Marsilya takımını çalıştıran Portekizli teknik direktör halen boşta ve Fenerbahçe’nin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

· Christoph Daum: Bir köşede Fenerbahçe’nin teklifini bekliyor. Geçmişte uzun yıllar Türkiye’de çalışması ve Fenerbahçe’yi iyi tanıması en büyük avantajı.

· Luis Casto: Halen Katar kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Portekizli teknik adam da Fenerbahçe gündeminde.

Fenerbahçede çember daralıyor Teknik direktörler elden kaçıyor

BILIC'İN GELMESİ MUCİZE

· Nuno Espirito Santo: Tottenham ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik adamın transferi ihtimali kalmadı.

· Slaven Bilic: Sıcak bakıyor ama Guoan ile kontratı sürüyor. Transferi mucize.

· Lucien Favre: Avrupa’nın 5 büyük liginde kalmak istiyor. Baskıdan uzak çalışmayı talep etmesi anlaşmayı zora sokuyor.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!