Fenerbahçe'de bahar! Mehmet Topal ve Aykut Kocaman...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede bahar Mehmet Topal ve Aykut Kocaman...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 23:37

Kocaman tarafından kadro dışı bırakılacağı dahi konuşulan Mehmet Topal tedirgin başladığı antrenmanda hocasının sıcak yaklaşımıyla neşelendi. Diyaloğu görenler, ikili arasındaki buzların eridiği yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor maçından sonra F.Bahçe’de yaşanan gerilimin takım ve Aykut Kocaman’ın üzerindeki izlerini 10 gün önceki antrenmanda görmüş, fotoğraf ve haberlerimizle de sunmuştuk. Peki milli maçlar nedeniyle ligin oynanmadığı 10 günlük arada takımın psikolojisinde bir değişiklik olmuş muydu? Özellikle Aykut Kocaman-Mehmet Topal ilişkisi ne noktadaydı? Bu sorularla dün tekrar Samandıra’nın yolunu tuttuk. Takım sahaya çıktığında verdiği ilk görüntü futbolcuların neşeli olduğu şeklindeydi. Daha sonra düz koşu başladı. Bütün dikkatimi Aykut Kocaman’la Mehmet Topal’ın yan yana gelmelerine vermiştim.

GERİLİM BİTTİ

Mehmet Topal’ın yıllardır görmeye alıştığımız gülen yüzünde bir tedirginlik okunuyordu. Derken Aykut Kocaman ile göz göze geldiler. O sırada Kocaman kendisinden beklenileni yaptı ve oyuncusuna bir şey söyledi. Bu kısa diyaloğun ardından Mehmet Topal’ın yüzündeki ifade birden değişti. Hocasına içtenlikle gülen milli futbolcu ardından çocuk gibi sıçrayarak antrenmana döndü. Bu anlar Samandıra’da buzların erimeye başladığının göstergelerinden biri oldu. Ayrıca, önceki gün ve dün Kocaman’ın tesislerde futbolcuları kazanma amacıyla sıcak bir hava estirdiği, özellikle de moralsiz olduğu bilinen Mehmet Topal’la yakından ilgilendiğini öğrenince gerilimli günlerin noktalanmakta olduğu inancım pekişti.

Haberin Devamı

SIKINTILI SÜREÇ

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, Sivaspor maçı öncesi sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Bu maçla beraber yükselişe geçmek isteyen ve taraftarı tekrar kazanmayı planlayan tecrübeli teknik adam, kadro kurma konusunda bazı zorunluluklar yaşıyor… Sarı lacivertli takımda, Neto, Isla, Alper ve Valbuena sakat ya da cezalı durumda. Aatif, Skrtel, Mehmet Topal gibi oyuncular ise Aykut Kocaman ile yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle topun ağzında oldukları söylentileri nedeniyle moralsiz. Çözüm arayan Kocaman, değişik seçenekler üzerinde duruyor.

JANSSEN OYNAYACAK

Sarı lacivertlilerde sakatlığı geçen Janssen’in kadroda olması bekleniyor. Kocaman’ın Valbuena’nın yokluğunda Janssen’i sol kanada çekip Soldada’yu tek forvet olarak oynatmayı düşünebileceği belirtiliyor. Küskünler arasında yer alan Aatif’in ilk 11’e girmesi de muhtemel... Bu iki seçenek üzerinde düşünen Kocaman maç saatine kadar bir karar verecek. Savunmada ise Skrtel ve Şener zorunlu olarak ilk 11’e dönüyor. İsla’nın yokluğunda Şener sağ bek, Neto’nun yokluğunda Skrtel stoperde forma giyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!