Fenerbahçe'de Altay Bayındır tarihi performans sonrası gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2021 21:15

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de takımın en başarılı ismi yaptığı harika kurtarışlarla kaleci Altay Bayındır oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, performansıyla maça damga vurdu.

Siyah beyazlıların Kamerunlu golcüsüyle birçok kez karşı karşıya gelen Altay, Vincent Aboubakar'a geçit vermezken büyük bir başarıya imza attı.

Beşiktaş'ta Aboubakar, Atiba ve Rachid Ghezzal'a geçir vermeyen Altay, 6 kurtarışla Süper Lig kariyerinde en fazla kurtarış yaptığı Beşiktaş maçını oynadı. 

Altay Bayındır, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Fenerbahçe Antrenörü Volkan Demirel, Altay Bayındır'a destek oldu.

MAÇ SONU KONUŞTU

Altay Bayındır, Vodafone Park'ta oynanan derbinin ardından FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Müsabakada yaptığı kurtarışlarla Beşiktaş'ın farkı açmasını önleyen Altay, beraberlikten dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Bugün buraya mutlak galibiyet için gelmiştik ama beraberlikle dönüyoruz. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Konsantrasyonumuzu artırarak devam etmemiz gerekiyor. Hatalarımızdan ders çıkarıp, yapmamız gereken şeyleri daha özverili bir şekilde yaparak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son bölümünde etkili tarafın kendileri olduğunu aktaran 22 yaşındaki file bekçisi, "Golü daha erken bulsaydık daha farklı bir skor olabilirdi. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Artık hataların telafisi olmayan haftalardayız. Disiplinli bir şekilde devam etmemiz gerekiyor. Biz Fenerbahçe'yiz. Bize yakışan oyunu oynamamız gerekiyor. İkinci yarıdaki oyunu ilk yarıda da oynamalıydık. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur." ifadelerini kullandı.
Altay, maçın bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamamasıyla ilgili ise şunları kaydetti:

"Duygu yoğunluğu hat safhadaydı. Duygusal anlamda yoğun hisler yaşadım. Bu da dışarı vurdu. Bizim kaybetme, berabere kalma gibi bir lüksümüz yok. Her zaman galibiyet elde etmemiz gerekiyor. Bugün 1 puan aldık. Bundan sonraki maçlara da ciddiyetle, hataya yer vermeden devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda verdiğimiz mücadelenin, emeğin, yaşadığımız her şeyin karşılığını alırız."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Altay Bayındır tarihi performans sonrası gözyaşlarını tutamadı

FENERBAHÇE BU SEZON DERBİ KAZANAMADI

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda derbi maçlarda hiç galibiyet alamadı.

Bu sezon daha önce Galatasaray ile oynadığı 2 maçta birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, aynı durumu Beşiktaş karşısında da yaşadı.

Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 4 derbiden sadece 2 puan çıkarırken, evinde iki rakibine de yenildi.

DEPLASMANDA KAYBETMEME SERİSİ 8 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe, ligde deplasmanda yenilmeme serisini 8 maça yükseltti.

Bu sezon evinde toplamda 6 maç kaybederek kötü bir rekora imza atan sarı-lacivertliler, deplasmanda ise bunun tam tersi bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Ligde oynadığı son 8 deplasman maçında 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan Fenerbahçe, son olarak Gaziantep'e mağlup olmuştu.

Fenerbahçede Altay Bayındır tarihi performans sonrası gözyaşlarını tutamadı

OZAN 5. GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe'nin milli orta sahası Ozan Tufan, ligde 5. golüne imza attı.
Ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında 2 gol atmayı başaran Ozan, yine rakibini boş geçmedi.
Müsabakanın 89. dakikasında Beşiktaş ağlarını sarsan milli oyuncu, bu sezon 5. golünü kaydetti.

SERDAR TAMAMLAYAMADI

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Beşiktaş karşısında maçı tamamlayamadı.
Rakibiyle yaşadığı bir pozisyonda yerde kalarak sakatlık geçiren sarı-lacivertli oyuncu, 60. dakikada yerini Tisserand'a bıraktı.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!