Fenerbahçe ve Trabzonspor nasıl tur atlar? Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ve Trabzonspor nasıl tur atlar Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 23:19

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti ve final adına avantajı aldı. Heyecanlı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçı tarihi futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un nasıl tur atlayacağı da taraftarların yoğunlaştığı bir diğer konu oldu. Peki, Fenerbahçe ve Trabzonspor nasıl tur atlar? Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçı ne zaman? işte, detaylar.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk etti ve rakibini 2-1 yendi. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Sörloth ve Novak atarken Fenerbahçe'nin tek golünü Vedat Muriqi attı. Maçın ardından gözler Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçına çevrildi. Öte yandan, Fenerbahçe taraftarları, evinde konuk edeceği Trabzonspor'u mağlup etmesi durumunda nasıl tur atlayacaklarını araştırıyor. İşte, Fenerbahçe Trabzonspor rövanş maçı tarihi ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Trabzonspor rövanşı 21 Nisan’da Ülker Stadı'nda oynanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe karşılaşmanın rövanş maçında 2 farklı galibiyette ve 1-0 üstünlüğü ile tur atlayan takım olacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

Rakibini mağlup ederek avantaj yakalayan Trabzonspor, alınacak beraberlikte, galibiyette veya 2-1'den fazla tek farklı (3-2, 4-3 gibi) mağlubiyette tur atlayarak adını finale yazdıracak.

BAKMADAN GEÇME!