Fenerbahçe Tolga Zengin'e dava açıyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Tolga Zengine dava açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2018 18:09

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’e Ziraat Türkiye Kupası’ndaki derbide taraftarı tahrik ettiği gerekçesiyle dava açma kararı aldı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli kulüpte Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Olay tamamen Tolga Zengin’in bir taraftarla göz göze gelmesiyle başlıyor. Olayları tahrik eden Tolga Zengin.

”BU OLAYLARIN BAŞLAMA SEBEBİ TOLGA’DIR”

“Biz de medyadan takip ediyoruz, hatta iki tanesinin dün oynanan maçta gözaltına alındığını duyduk. Bu futbolculara suç duyurusunda bulunma konusunda şunları söyleyebilirim; BeşiktaşFenerbahçe maçında Robin van Persie dil çıkartmıştı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu suç duyurusunda bulunmuştu. Futbolun doğasına aykırı olduğunu söylüyordu. Tahminim şu, biz bir suç duyurusu yapmayız. Bu olayların başlama sebebi, Tolga Zengin’dir. Biz maddi zararların tazmini için ona maddi dava açacağız.”

Haberin Devamı

”SEYİRCİLER AŞAĞIYA İNSEYDİ FENA ŞEYLER OLABİLİRDİ”

Başkan Yıldırım da ”Tolga’nın annesi vefat ettiğinde, Fenerbahçe tribünleri ona Allah rahmet eylesin diye tezahüratlarda bulundular. O´nun lehine tezahüratlar yaptı. Şükretmeliyiz ki, seyirciler aşağı inmedi. İnseydi, çok daha fena şeyler olabilirdi.

“Tolga Trabzonlu, Şenol Güneş Trabzonlu, Mustafa Pektemek Trabzonlu. Trabzonlular, 1995-96 sezonunda şampiyon olamamanın acısını çıkarıyor” iddiasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!