Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: 'Kiev bu kez daha çok faul yapmak zorunda kalacak'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Kiev bu kez daha çok faul yapmak zorunda kalacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2022 07:00

Dinamo Kiev’in ilk karşılaşmada 30 faul yapmasını değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Çok faul yapmaları bizim hücumda iyi işler yaptığımızı gösteriyor” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kalitelerini Dinamo Kiev ile oynadıkları ilk karşılaşmada gösterdiklerini belirterek, “İlk maçta defansif anlamda iyi organize olduk ve onları şaşırttık. Rövanş maçı çok zor olacak. Umarım oyuncularımız gününde olur ve biz de turu geçen taraf oluruz” dedi. Maç öncesi en önemli sıkıntılarının Osayi-Samuel, King ve Arda Güler’in sakatlıkları olduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, üç oyuncunun durumunun bugün netleşeceğini söyledi. Rakibin ilk maçta 30 faul yapmasıyla ilgili soru üzerine Jesus, şunları söyledi:

SAVUNMADA İYİLER

Aslında rakibi durdurmak için akıllı bir yönetim. Onların ilk maçta silahı buydu. Yarın (bugün) 30-40 isterlerse 50 faul yapsınlar bu bizim için iyi bir sinyal. Hücumda iyi işler yaptığımızın göstergesi. İkinci maçta daha fazla faul yapmaları gerekecek” değerlendirmesini yaptı. Jesus, Kiev’in özellikle savunmada çok başarılı bir takım olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZIN BİZE VERECEĞİ ENERJİYİ İYİ KULLANIP SAVAŞACAĞIZ

Fenerbahçe Kaptanı Altay Bayındır, Dinamo Kiev maçının bu sezon kendi sahalarında oynayacakları ilk karşılaşma olduğuna dikkat çekerek, “Taraftarlarımızın bize vereceği enerjiyi sahada en iyi şekilde kullanarak savaşacağız” dedi. Fenerbahçe formasını giydikleri her anı mücadele vererek geçireceklerini belirten Altay, “Takımımızda herkes değerli ve herkesin farklı meziyetleri var. Hepimizin kendi üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!