Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: "Rakip bugün şanslıydı"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 00:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Başakşehir'in tüm maç boyunca iyi savunma yaptığını belirtirken yenilen ikinci golde rakibin şanslı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Başakşehir'e mağlup olarak kupaya veda eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut, mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Rakibin şanslı bir gol bulduğunu belirten Bulut, "Maç bizim kontrolümüzde başladı. Rakip 120 dakika boyunca iyi defans yaptı. 45'te yaptığımız basit hatayla hem gol yedik hem de eksik kaldık. İkinci yarı baskılı oynayıp golü bulduk ama orta yapmak isteyen bir oyuncunun vuruşu gol oldu. Rakip bugün şanslıydı." dedi.

Erol Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Tur atlamak isterdik. Maçın kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen, istediğimiz sonucu alamadık. Maçın 45. dakikasında yaptığımız basit hatadan gol yedik. Kırmızı kart bizi eksik bıraktı. Kalan bölümde 10 kişi oynamamıza karşın elimizden geleni yapmaya çalıştık ve 1-1'i yakaladık. 96. dakikada rakibimiz orta yapmak isterken kaleye giden bir top var. Nitekim o şekilde kaybettiğimiz bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bulut, Medipol Başakşehir karşısında kalede Altay Bayındır yerine Harun Tekin'e görev vermesiyle ilgili bir soruyu, "Oyuncularımızla bireysel görüşmeler yapıyoruz. Yorgunluk halini göz önünde bulunduruyoruz. Altay, fazla maç oynadı ve yorgundu. Bu yüzden Harun Tekin'i değerlendirdik." şeklinde yanıtladı.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!