Fenerbahçe Sturm Graz maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi ön eleme

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Sturm Graz maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak UEFA Avrupa Ligi ön eleme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 11:03

Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında yarın Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. Temsilcimiz Fenerbahçe tur için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesinde tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. Oynanan ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe saha avantajını eline geçirmişti. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe tur için sahada. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında yarın Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. Fenerbahçe, rakibine 1-0 yenilse bile tur atlayacak. Sturm Graz'a tur için 2 fark ya da 3 ve üzeri gol atarak tek farklı galibiyet gerekecek. Sarı-lacivertlilerde dizinde problem olan Van Persie'nin oynaması beklenmezken, arka adalesinde sakatlığı bulunan Mehmet Ekici forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE STURM GRAZ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

3 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç D Smart Smart Sport ekranından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz hertürlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. 1-0'lık mağlubiyette dahi bir üst tura çıkacak Fenerbahçe 2-1 yenilirse maç uzatmalara gidecek. 2 farklı mağlubiyetlerde ise Avusturya ekibi Sturm Graz turu geçen takım olacak.

VAN PERSİE BELİRSİZ, MEHMET EKİCİ YOK

Fenerbahçe'de dizinde problem olan Van Persie'nin oynaması beklenmezken, arka adalesinde sakatlığı bulunan Mehmet Ekici forma giyemeyecek.
İsviçre'de hazırlık kampında sol dizinden sakatlanan Van Persie, ilk Sturm Graz maçında forma giyememişti. Son antrenmandan sonra durumu netleşecek Van Persie'nin rövanşta da forma giymesi zor görünüyor.
Sarı-lacivertli takımda Mehmet Ekici, Sturm Graz maçında oynayamayacak. Antrenmanda sol arka adalesinden sakatlanan ve 2. derece yırtık tespit edilen Mehmet, bu maçta takımını yalnız bırakacak. Mehmet, ilk maçta yedek kulübesinde oturmuş ancak forma şansı bulamamıştı.

KOCAMAN 11'İ BOZMAYACAK

Aykut Kocaman'ın ilk maçtaki kadroyu bozmadan takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin Sturm Graz karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Alper Potuk, Ahmethan Köse.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!