Fenerbahçe Opet 2-3 VakıfBank / Maç sonucu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Opet 2-3 VakıfBank / Maç sonucu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2022 09:53

Misli.com Sultanlar Ligi Finali 4. maçında Fenerbahçe Opet'i 2-0'dan geri gelerek 3-2 yenen VakıfBank, setlerde durumu 2-2'ye getirdi ve şampiyonluk son maça kaldı.

Haberin Devamı

Sultanlar Ligi Final etabının 4. müsabakasında Burhan Felek'te VakıfBank'ı ağırlayan Fenerbahçe Opet, setlerde 2-0 öne geçtiği maçta parkeden 3-2 yenik ayrıldı.

Fenerbahçe Opet’te Melissa Vargas 32 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

İki takım serinin beşinci maçında VakıfBank Spor Sarayı’nda karşı karşıya gelecek. Final serisinin beşinci maçı 12 Mayıs Perşembe oynanacak.

Fenerbahçe Opet’i 2-0’dan dönerek 3-2 mağlup eden ve seride durumu 2-2’ye getiren VakıfBank’ta pasör Cansu Özbay ve takım kaptanı Melis Gürkaynak, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Cansu Özbay, ne diyeceğini bilmediğini söyleyerek, ”Çünkü bugün inanılmaz bir maçtı. Hala inanamıyorum nasıl kazandığımıza. 2-0 gerideydik, 3’üncü sette 19-16 gerideydik ama ondan sonra bir anda her şey değişti ve gerçekten VakıfBank olarak oynamaya başladık. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hepimiz inanılmaz bir maç çıkardık. Ayrıca Tuğba’yı ekstra tebrik etmek istiyorum. Oyuna girdiği andan itibaren mükemmel bir performans sergiledi” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet 2-3 VakıfBank / Maç sonucu

MELİS GÜRKAYNAK: KENDİ SALONUMUZDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

VakıfBank’ın takım kaptanı Melis Gürkaynak ise böyle maçları çok iyi oynayabildiklerini kaydederek, “Bu da bizim gücümüz diye düşünüyorum. İlk defa kendi sahamızda şampiyon olma ihtimalimiz var. O yüzden elimizden geleni yapıp son maçta, kendi salonumuzda şampiyon olmak istiyoruz. İnanılmaz bir mücadele vardı. O yüzden tüm takım arkadaşlarımla, teknik ekiple, kulüple gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“TUĞBA, TÜRK VOLEYBOLU İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YETENEK”

Sergilediği performansla galibiyette pay sahibi olan Tuğba Şenoğlu’nun performansına değinen Gürkaynak, “Tuğba zaten çok önemli bir yetenek Türk voleybolu için. Ona da Giovanni görev verdi ve o da elinden gelenin en iyisini yaptı, hatasız oynadı diyebilirim. Onun da çok büyük bir katkısı vardı bugünkü maçta, bu zaferde. O yüzden Tuğba’yı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

"GERİ DÖNÜŞÜMÜZ ÇOK GÜZEL OLDU"

Fenerbahçe Opet karşısında geri dönüşü başlatan Tuğba Şenoğlu, karşılaşmanın ardından 4Bir4Bir'e konuşurken "Fenerbahçe buraya kupa kazanmaya gelmişti. Sahaya girdiğimde takım arkadaşlarıma enerji vermeye çalıştım. Geri dönüşümüz çok güzel oldu." açıklamasını yaptı.

FİNAL SERİSİ

Serideki ilk maçı Burhan Felek’te 3-1 kazanan Fenerbahçe Opet, serinin ikinci maçını VakıfBank Spor Sarayı’nda 3-1 kaybetti. Deplasmanda oynadığı üçüncü maçı ise 3-1 kazanan ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj sağlayan Fenerbahçe Opet, dördüncü maçında taraftarının önünde mağlup oldu ve seride durum 2-2 oldu.

Fenerbahçe-Vakıfbank: 3-1 (1-0)

Haberin Devamı

Vakıfbank-Fenerbahçe: 3-1 (1-1)

Vakıfbank-Fenerbahçe: 1-3 (1-2)

Fenerbahçe-Vakıfbank: 2-3 (2-2)

VAKIFBANK 5 KUPA HEDEFİYLE BAŞLADI

Sezona 5 kupa hedefiyle çıkan, Spor Toto Şampiyonlar Ligi Kupası, KupaVoley ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı alan, Şampiyonlar Ligi'nde de 22 Mayıs'ta Süper Final oynayacak olan Vakıfbank, lig şampiyonluğu için son maçta Fenerbahçe Opet ile evinde karşılaşacak.

FİNAL ETABININ PROGRAMI ŞU ŞEKİLDEYDİ

Misli.com Sultanlar Ligi'nde play-off final etabının programı şöyle:

3 Mayıs Salı:

20.00 VakıfBank-Fenerbahçe Opet (VakıfBank Spor Sarayı)

6 Mayıs Cuma:

20.00 VakıfBank-Fenerbahçe Opet (VakıfBank Spor Sarayı)

9 Mayıs Pazartesi:

19.00 Fenerbahçe Opet-VakıfBank (Burhan Felek Vestel) 

12 Mayıs Perşembe:

Haberin Devamı

19.00 VakıfBank-Fenerbahçe Opet (VakıfBank Spor Sarayı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!