Fenerbahçe Khimki Euroleague maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Khimki Euroleague maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2018 18:33

Fenerbahçe Khimki maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir maçı basketbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Rus ekip Khimki ile karşı karşıya gelecek. Euroleague'de geçtiğimiz hafta iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe bu hafta da çıkışını sürdürmeye devam etmek istiyor. Fenerbahçe Khimki Euroleague maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Khimki maçı için geri sayım başladı. Avrupa basketbol arenasında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Koç Obradoviç yönetiminde parkeye çıkacak. İlk maçını galibiyetle tamamlayan Sarı Lacivertli temsilcimiz, ikinci mücadelesine de galibiyet parolasıyla çıkacak. Peki, Fenerbahçe Khimki maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

FENERBAHÇE KHİMKİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, 17 Ekim Çarşamba günü Khimki karşısında ikinci maçına çıkacak. Saat 20.45'te başlayacak mücadele, Beinsports Hd 3 kanalından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında bugün sahasında Rusya'nın Khimki takımıyla karşılaşacak.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Tecrübeli başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki sarı-lacivertliler, THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Gran Canaria'yı 97-72 mağlup etmişti.

Rus ekibi Khimki ise ilk hafta maçında sahasında Yunanistan'ın Olympiakos ekibine 87-66 yenilmişti.

Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'e 65-62 mağlup olarak başlayan Fenerbahçe, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ise oynadığı 2 karşılaşmada Beşiktaş Sompo Japan ve Türk Telekom'u mağlup etmeyi başardı.

THY Avrupa Ligi'nde son dört yılda Dörtlü Final oynayan Fenerbahçe, 2017'de İstanbul'da düzenlenen bu organizasyonda kupayı müzesine götürmüştü.

Haberin Devamı

EuroLeague CANLI yayınları, sezon boyunca Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!