Fenerbahçe için çılgın Hulk iddiası! Ali Koç ile... | Son Dakika FB Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2020 09:46

Son Dakika Haberi... Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızla yaptığı transfer görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer gelişmesi ve detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Hulk transfer haberleri...Fenerbahçe Brezilyalı yıldız Hulk'u transfer listesine aldı. Başkan Ali Koç oyuncuyla görüştü mü? İşte detaylar...

Vedat Muriç'in takımdan ayrılması durumunda yerine getirilecek oyuncu için de çalışmalarını hızlandırdı. TRT Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Brezilyalı yıldız Hulk ile bir görüşme yaptı.

Galatasaray ile de ismi anılan yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Çin’in Shanghai SIPG takımında forma giyen 34 yaşındaki oyuncu, "Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya’nın dışında Çin'den de bir teklif aldım” şeklinde konuşmuştu.

SIPG ile sözleşmesi 31 Aralık’ta bitecek olan yıldız futbolcu, daha önce Çin’de forma giymeye devam etmeyeceğini de açıklamıştı.

Haberin Devamı

HABERLER İNGİLİZ BASININDA

Çin'in Shanghai SIPG takımında forma giyen ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Hulk, 12 yıl evli olduğu eski eşi Iran Souza'dan boşandıktan kısa bir süre sonra Souza'nın yeğeni Camila Angelo ile evlenmişti. Hulk ile eski eşi Iran'ın 3 çocuğu bulunuyordu.

Camila Angelo'nun Çin'de kalabilmesi için vizeye ihtiyacı olduğu ve Hulk'un Angelo ile bu yüzden 'aniden' evlendiği ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu, sosyal medya hesabından eski eşi Iran'ın yeğeni Angelo ile evlendiğini duyurmuştu.

Öte yandan Hulk'a İngiltere'den de teklifler geldiği, 34 yaşındaki futbolcunun Çin'den astronomik ücretler kazanmasına rağmen kariyerinin son bölümünü daha rekabetçi bir takımda oynamak istediği kaydedildi.

Fenerbahçe için çılgın Hulk iddiası Ali Koç ile... | Son Dakika FB Transfer Haberleri

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!