Fenerbahçe haberleri | Emre dinlenecek, Gustavo ve Rami hazır!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2019 08:00

Fenerbahçe'de sakat olan 6 oyuncudan 2'si Alanya'da oynayabilecek. Liderlik koltuğunu kaptırdığı Akdeniz ekibinden zirveyi geri almak için mücadele edecek sarı lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan futbolculardan Moses, Hasan Ali, Isla ve Emre Belözoğlu, pazartesi forma giyemeyecek. Buna karşın Luiz Gustavo ve Adil Rami, teknik direktör Ersun Yanal şans verirse oynayabilecek durumda.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor ile pazartesi günü ‘liderlik maçı’na çıkacak olan F.Bahçe’de sakat olan 6 oyuncunun ikisinden olumlu haber var. Bu isimler de Adil Rami ve Luiz Gustavo... Victor Moses, henüz takımla birlikte çalışmalara başlamadı. Nijeryalı’ya özel bir program uygulanıyor. Aynı şekilde Isla da özel program dahilinde çalışmalarını devam ettiriyor. Almanya’da tedavi gören Hasan Ali Kaldırım da henüz takımla çalışmalara başlamış değil. Hasan Ali’ye de özel program uygulanıyor.

Emre düz koşulara devam etti

Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında sağ bileğine darbe alıp ikinci devreye çıkamayan Luiz Gustavo’nun Alanya’da oynamasına engel bir durum bulunmuyor. Hafif Ağrıları bulunan Adil Rami, takımın son üç günlük çalışmasına katıldı. Yanal’ın tercih etmesi halinde oynayacak vaziyette. Milli Takım kampında belinde hissettiği ağrılar sebebiyle sorun yaşayan Emre Belözoğlu ise Alanya’da riske edilmeyip, dinlendirilecek. Düz koşularına devam eden tecrübeli futbolcu, çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdü.

Haberin Devamı

Dirar Fas Milli Takımı’na gitmeyecek

Öte yandan sarı lacivertlilerin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, 20 Eylül tarihinde Fas ile Cezayir arasında oynanacak olan Afrika Uluslar Şampiyonası maçına katılmayacak. Oynanacak olan bu maçın FIFA takviminde yer almamasından dolayı Dirar, kadroda yer almayacak. Sarı lacivertli ekibe katılan Nabil Dirar, dün sabahki antrenmanında takımdan ayrı rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Fenerbahçe haberleri | Emre dinlenecek, Gustavo ve Rami hazır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!