Basketbol Ligi Finali - Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Ligi Finali - Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 18:32

Spor Toto Basketbol Ligi final karşılaşması Fenerbahçe ve Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak. Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan final maçı Spor Toto Basketbol Ligi'nde oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir maça sahne olacak. Seride 3 olanın kazanacağı kupada Fenerbahçe ilk maçta saha avantajıyla Beşiktaş'ı devirip basketbol liginde öne geçmek istiyor. Tüm basketbol severler mücadelenin canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

9 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da başlayacak mücadelenin canlı yayın bilgileri henüz netleşmedi. Fenerbahçe Beşiktaş final serisi 9 Haziran Cuma akşamı başlıyor. Maçlar ilk olarak Fenerbahçe'nin saha avantajı ile başlayacak.

ANADOLU EFES TARAFTARI İLE BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ARASINDA GERGİNLİK

Mücadelenin 1’inci çeyreğinde Beşiktaş yönetimi ile Anadolu Efesli taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Karşılaşmayı izleyen Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Hakan Özköse, Cihat Kumuşoğlu ile Hüseyin Mican, Beşiktaş’ın attığı basketlere sevinirken arkalarında oturan Anadolu Efesli taraftarlar sözlü sataşmada bulundu. Kısa süreli yaşanan gerginlik güvenlik güçlerinin araya girmesi ile daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

MARCELO GUEDES TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Haberin Devamı

Ligin bitmesine rağmen henüz tatile gitmeyen Marcelo da basketbol maçında Beşiktaş’ı yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı eşi ve çocukları ile izleyen Marcelo taraftarların tezahüratlarını karşılıksız bırakmadı ve onlara üçlü çektirdi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan’ın maç programı belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamada Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, seride ilk maçına 9 Haziran Cuma günü Ülker Sports Arena’da çıkacak.

Final serisinin programı şöyle:

9 HAZİRAN CUMA:

20.00 Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan

11 HAZİRAN PAZAR:

18.00 Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan

14 HAZİRAN ÇARŞAMBA:

20.00 Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe

16 HAZİRAN CUMA:

20.00 Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!