Fenerbahçe Beko'nun konuğu ASVEL! Canlı yayın ve canlı iddaa Misli.com'da...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Bekonun konuğu ASVEL Canlı yayın ve canlı iddaa Misli.comda...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 16:04

Euroleague’de geride bıraktığımız hafta Olympiakos’a karşı aldığı galibiyet ile playoff yarışında olduğunu belli eden temsilcimiz Fenerbahçe Beko, 5 galibiyetli Asvel ile karşı karşıya gelirken siz de karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

FENERBAHÇE BEKO

Son olarak Euroleague’de geçtiğimiz hafta Olympiakos’u Jan Vesely ve DyShawn Pierre’in etkili oyunlarıyla mağlup etmeyi başaran temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Euroleague’deki 6. galibiyetini alarak playoff biraz da olsa güçlenmesini sağlamıştı.

Sarı-lacivertli ekibin şimdi ise Olympiakos galibiyetini anlamlı kılması için Fransız ekibi Asvel karşısında mutlak galibiyet alması gerekiyor.

Sezon içinde Guduric ve Alex Perez gibi iki kaliteli ismi kadrosuna katan Fenerbahçe Beko, bu kritik karşılaşmada iki oyuncudan da katkı almayı bekliyor.

ASVEL

15. hafta itibariyle aldığı 5 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile ligde 16. sırada yer alan Asvel Villeurbanne, son 3 maçının 2’sinde Khimki Moskova ve Maccabi Tel Aviv mağlup ederek sürprize imza atmıştı.

Haberin Devamı

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!