Fenerbahçe Beko'da 2 transfer, 1 ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Bekoda 2 transfer, 1 ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2020 07:00

Dinamo Sassari’den Dyshawn Pierre ile 1-1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklayan sarı lacivertli kulüp, Zalgiris’ten Edgaras Ulanovas’la da anlaşırken, Derrick Williams ise Valencia’ya gitti.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - Koç Igor Kokoskov önderliğinde yeni bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe Beko, transferde gaza bastı.

Sarı lacivertliler, Kanadalı forvet Dyshawn Pierre ile 1-1 yıllık sözleşme imzalandığını dün resmen açıkladı. 27 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Pierre, geçen sezon Dinamo Sassari formasıyla İtalya Ligi’nde 13.8 sayı, 7 ribaund, 2.8 asist, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise 12.6 sayı, 8.4 ribaund, 2.4 asist istatistikleri tutturdu. ·

Fenerahçe ayrıca, Zalgiris’ten Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas ile anlaştı. 28 yaşında ve 1.99 metre boyundaki Ulanovas, geçen sezon 51 maçta ortalama 8.9 sayı, 3.3 ribaund ve 1.9 asist üretti. Gelen iki oyuncuya karşılık geçen sezonki kadroda yer alan Derrick Williams, Valencia ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten daha önce ayrılan Egehan Arna’nın ise Beşiktaş’la anlaştığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

 

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!