Fenerbahçe Beko kazanırsa şampiyon! Anadolu Efes'in yabancı tercihleri kimler olacak? Öne çıkan iddaa tercihi...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko kazanırsa şampiyon Anadolu Efesin yabancı tercihleri kimler olacak Öne çıkan iddaa tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 09:00

Ataşehir'deki 2 maçı da kaybedip final serisinde 2-0 geri düşen Anadolu Efes'in kazanmaktan başka çaresi yok! Sinan Erdem'de Fenerbahçe Beko şampiyonluk kovalarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

İlandır

ANADOLU EFES

Euroleague'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nin normal sezonunda ise Fenerbahçe Beko'nun 1 galibiyet arkasında ikinci sırada yer almıştı.

Play-off finaline gelmek için Pınar Karşıyaka ve Galatasaray NEF'i saf dışı bıraktılar, an itibariyle finalde Fenerbahçe'ye karşı 2-0 gerideler ve şampiyonluk umutlarını devam ettirebilmek için "Tamam ya da devam" maçına çıkıyorlar!

Galatasaray'la oynanan yarı final serisi 5 maç sürmüş ve lacivert-beyazlılar ciddi şekilde yıpranmıştı. Öyle ki, serinin son maçında kadronun en önemli iki isminden biri olan Vasilije Micic tekerli sandalye ile parkeyi terk etmişti.

Final serisinin ilk maçında Micic yoktu, ikinci maçla birlikte sürpriz bir şekilde geri döndü ama fiziksel olarak kendini çok zorlamadan oynadığı için etkisiz kaldı. Micic'in dönüşüyle birlikte Bryant Dunston ile Chris Singleton kızağa çekilmiş; Micic'le birlikte Adrien Moerman kadroda yer almıştı...

Haberin Devamı

Anadolu Efes'e yakın kaynaklar Singleton ile Dunston'ın yeniden maç kadrosunda olabileceğini belirtiyor. Ergin Ataman'ın kritik "yabancı" kararı maç saati netleşecek.

FENERBAHÇE BEKO

Normal sezonun lideri, Ataşehir'de oynanan 2 maçı da kazanıp final serisinde 2-0 öne geçen Fenerbahçe Beko'da moraller yerinde...

Sarı-lacivertli ekiple sezon sonu yolların ayrılacağı iddiası altı çizili bir şekilde dillendirilen Çekyalı pivot Jan Vesely, serinin ilk 2 maçına damgasını vurdu!

İlk maç 30 dakikada 17 sayı, 7 ribauntla oynamıştı; ikinci maçta 20 dakikaya 18 sayı, 8 ribaunt, 3 asist, 1 blok sığdırdı.

İlk maçta Vesely'nin en büyük yardımcısı olan Nando De Colo 13 sayı, 7 asistle oynarken; ikinci maçta Vesely ve De Colo'ya Tarık Biberovic (17 sayı) ve Marko Guduric'in (18 sayı) katkıları da eklenince rahat bir galibiyet gelmişti.

Sırp başantrenör Aleksandar Djordjevic'in yabancı tercihleri değişmeyecektir. Dyshawn Pierre sakat; Achille Polonara, Danilo Barthel, Markel Starks ve Jehyve Floyd tribünde olacak.

Fenerbahçe Beko kazanırsa şampiyon Anadolu Efesin yabancı tercihleri kimler olacak Öne çıkan iddaa tercihi...

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takımın arasında bu sezon oynanan 7 maçın tamamında "157.5 ÜST" tercihi kazandırdı. (158 - 173 - 162 - 158 - 163 - 161 - 171)

- Fenerbahçe Beko bu 7 maç içerisinde Anadolu Efes'i 3 kez yendi, 3 maçta da 85 ve üzeri sayı attı. (90-68 & 85-76 & 93-78)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Anadolu Efes kazanır" oldu!

%44'lük kesim Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğunu değil, Anadolu Efes'in final serisini uzatmasına yoğunlaşmış durumda...

%15'lik kesim ise "162.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 163 sayı çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üye olan herkese 20 TL hediye! Hemen buradan üye ol...

Fenerbahçe Beko kazanırsa şampiyon Anadolu Efesin yabancı tercihleri kimler olacak Öne çıkan iddaa tercihi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Anadolu Efes forması giyen Shane Larkin arasında gülümseten diyalog...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!