Fenerbahçe 6'da 6 için Rize'de!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 6da 6 için Rizede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 07:00

Süper Lig'de 9 maçtır yenilmeyen ve 5 maçını kazanan Fenerbahçe, seriyi sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

İsmail Kartal’la müthiş bir hava yakalayarak lig ikinciliği yürüyüşünü sürdüren F.Bahçe, ligde zor günler geçiren Rizespor haftanın açılış maçında karşı karşıya geliyor. İki takım için de kritik bir viraj özelliği taşıyan 34. hafta mücadelesinde 62 puanla ikinci sırada bulunan Fenerbahçe 1 puan gerisinde olan ve bu hafta ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor’la deplasmanda karşılaşacak Konyaspor’a yakalanmamak için sahadan mutlak üç puanla ayrılmak istiyor.

GEDSON KANARYA'YA KARŞI YOK

30 puanla 18. sırada yer alan Çaykur Rizespor ise son 6 maçı kazanarak en yakını 10 puan üzerinde olan rakiplerinden en az birini yakalamak hedefiyle Fenerbahçe karşısına çıkacak. 20.30’da Çaykur Didi Stadı’nda başlayacak maç için son hazırlığını dün Samandıra’da yaparak Rize’ye giden Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Attila Szalai ve Pelkas dışında eksik yok. Ev sahibi Rize’de ise Gedson Fernandes ile kadro dışı bırakılan Dabo yok.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 6da 6 için Rizede

İRFAN CAN KAHVECİ DÖNÜYOR

Teknik direktör İsmail Kartal’ın Çaykur Rizespor karşısında son haftalardaki alışılagelen ilk 11’le çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olarak görev alamayan İrfan Can Kahveci’nin Rize deplasmanında ilk 11’e döneceği, Göztepe maçında hafif bir sakatlık yaşayan Serdar Aziz’in oynayacağı öğrenildi.

1- Rize ile oynadığı 17 lig maçının sadece 1’ini kaybeden F.Bahçe (13G, 3B) 2018’den sonra oynanan 6 maçın da tamamını kazandı

5- Son 9 lig maçını kaybetmeyip (8G, 1B) ve son 5’ini kazanan F.Bahçe, en son Mayıs-Ağustos 2019’da daha uzun bir galibiyet serisi yakaladı (6G).

SONRADAN GİRİP HAT-TRICK YAPAN 2 İSİM KARŞI KARŞIYA

Süper Lig’de sezonunda oyuna sonradan girip hat-trick yapan iki oyuncu bugün Rize’de karşı karşıya geliyor. Ev sahibi ekipten Joel Pohjanpalo, Trabzonspor maçında, Serdar Dursun ise ilk yarıdaki Rizespor mücadelesinde 3 gol atmayı başarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!