Federasyon Kupası'nda devler sahnede! iddaa'da en popüler...

Güncelleme Tarihi:

Federasyon Kupasında devler sahnede iddaada en popüler...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2019 17:26

İngiltere Federasyon Kupası 3. turunda, Premier Lig'in dev ekipleri sahne alacak. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa'daki en popüler tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

Manchester United - Reading

- Championship ekibi Reading'in en dikkat çeken ismi şüphesiz eski ManU'lu John O'Shea.

- Kırmızı Şeytanlar'la 5 Premier Lig şampiyonluğu yaşadı, 1 kere Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

- Manchester United'ın kalesinde Sergio Romero'nun başlaması bekleniyor. Ligde ikinci planda kalan Marouane Fellaini, Fred ve Diogo Dalot da ilk 11'de olacaktır.

- 'Geçici' olarak takımın başında bulunan Ole Gunnar Solskjaer, üst üste kazanılan 4 lig maçından sonra kupada da kazanarak yoluna devam etmek isteyecektir.

Chelsea - Nottingham Forest

- Maurizio Sarri'nin yardımcısı Gianfranco Zola, Pedro ve Giroud'nin riske edilmeyeceğini açıkladı.

- "Biraz rotasyon olacak. Bazı sakat isimlerimiz vardı, iyileştiler ama riske etmek istemiyoruz." dedi. Hazard ve Willian da dinlendirilecek.

Haberin Devamı

- Deplasmanda oynadığı son 7 resmi maçtan sadece 1 galibiyet çıkartabilen Nottingham Forest cephesinde ise 99 doğumlu genç forvet Ben Brereton, kiralık olarak forma giydiği Blackburn'e, bonservisiyle birlikte transfer oldu.

Blackpool - Arsenal

- Arsenal cephesinde Mesut Özil, Shkodran Mustafi, Hector Bellerin, Nacho Monreal ve Konstantinos Mavropanos'un durumları maç saati netleşecek.

- Rob Holding, Henrikh Mkhitaryan ve Danny Welbeck ise kesin olarak yok.

- Kalede Petr Cech'i izleyeceğiz. Tecrübeli eldiven, sezonun ilk 7 maçında kaledeydi. Sakatlandı, geri döndüğünde ise emaneti Bernd Leno'dan alamadı. Kupa rotasyonunda kendine yer bulacaktır.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!