Fatih Terim Arda'nın formasını ona verdi

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terim Ardanın formasını ona verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 08:19

Arda Turan'ın Milli takımı bırakmasının ardından 10 numaralı formanın yeni sahibi Yusuf Yazıcı oldu!

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takımı son Makedonya maçına göre ilk 11'inde 7 farklı değişiklik yaparak sahaya sürdü.

Terim, Makedonya mücadelesine ilk 11'inde başlattığı İsmail Köybaşı, Yunus Mallı, Emre Çolak, Olcay Şahan ve Enes Ünal'ı bu maçta yedek soyundurdu. Makedonya ile oynanan hazırlık maçında yer alan ve takım kadrosundan çıkarılan Arda Turan ile Kaan Ayhan, Kosova kadrosunda yer almayan isimler oldu. Öte yandan karşılaşmaya Mehmet Topal kaptan olarak çıktı.

Fatih Terim, A Milli Takımı Kosova karşısına ilk 11'inde şu isimlere yer verdi: "Volkan Babacan,Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım,Ozan Tufan,Selçuk İnan,Cengiz Ünder, Volkan Şen, Oğuzhan, Burak Yılmaz"

ARDA TURAN'IN FORMASI YUSUF YAZICI'YA
Fatih Terim, Milli Takımı bırakan Arda Turan'ın 10 numaralı formasını genç yıldız Yusuf Yazıcı'ya verdi. Yusuf Yazıcı ilk kez çağrıldığı milli takımda 10 numara forma ile yedek soyundu.

Haberin Devamı

YENİ KAPTAN MEHMET TOPAL
Kosova maçında A Milli Takım'ın kaptanlık pazubandını Mehmet Topal taktı. Kaptan Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından A Milli Takım'a veda etmesiyle sahaya kaptan olarak Mehmet Topal çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!