Fatih Terim, Alanyaspor maçından memnun: "Bu oyun bizi şampiyon yapar"

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terim, Alanyaspor maçından memnun: Bu oyun bizi şampiyon yapar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 07:00

Galatasaray Teknik Direktörü, 3-1 kazanmalarına rağmen elenmenin üzüntüsünü yaşayan oyuncularına, “Bu oyun bizi şampiyonluğa ulaştırır. Yeter ki hedeften vazgeçmeyelim” dedi

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki gün Aytemiz Alanyaspor’u 3-1 yenmesine karşın turu geçemeyen Galatasaray’da ortaya konan futbol, tüm camiayı mutlu etti.

Kupadan elendikleri için son derece üzgün olan oyunculara en büyük destek Fatih Terim’den geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, maç sonrası soyunma odasında moralsiz bir şekilde oturan futbolculara, “Sezonun en iyi futbolunu oynadınız. Bu oyun bizi şampiyonluğa ulaştırır. Yeter ki şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyelim” diye konuştu.

CEZA ALMAMAK İÇİN SUSTU

Bu arada, önceki gün, “İlk ve ikinci maçtaki bazı şeylerle ilgili konuşmayacağım, camiamızın sesini bekleyeceğim” diyen Terim’in bu sözlerinin sebebinin hakemler olduğu öğrenildi. Terim’in önceki gün Seri’nin attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasına ve Alanyaspor’un iki maçta da vakit geçirmesine hakemlerin göz yummasına kızdığı belirtildi. Sarı kırmızılı hoca ceza almamak için susmayı tercih etti.


Haberin Devamı

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!