Eyüpspor, Galatasaray'dan Jankat Yılmaz'ı transfer etti!

Güncelleme Tarihi:

Eyüpspor, Galatasaraydan Jankat Yılmazı transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2025 21:57

ikas Eyüpspor, Galatasaray'ın genç kalecisi Jankat Yılmaz'ı kiraladı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden ikas Eyüpspor, Galatasaray'ın genç file bekçisi Jankat Yılmaz'ı kiraladığını duyurdu.

Eflatun-sarılı kulübün ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamaya göre, 21 yaşındaki kalecinin kiralanması konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varıldı.

Eyüpspor Kulübü Asbaşkanı Fatih Kulaksız, yaklaşık 2 aydır Jankat'ın transferi için uğraştıklarını belirterek, "Jankat'ın transferinde Galatasaray Kulübüne sürecin her aşamasında bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz. Galatasaray'daki kaleci transferi sürecinin uzaması nedeniyle Jankat'ın gelmesi biraz gecikmeli gerçekleşti. Jankat, Marcos Felipe ile rekabet edebilecek ve uzun vadede milli takımın kalesini koruyabilecek potansiyele sahip çok değerli bir kaleci. İnşallah bu sezon bize önemli katkı sağlayacak ve biz de onun gelişimine destek olacağız. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jankat Yılmaz da Eyüpspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada kendimi geliştirmek ve takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Formamı giyeceğim her maçta elimden gelenin en iyisini yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!