Euroleague'de 'Günün Fırsatı' 1 değil, 2 tane! iddaa'da favori ise...

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede Günün Fırsatı 1 değil, 2 tane iddaada favori ise...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 12:15

Nesine.com'un değerli basketbol yazarları, 'Günün Fırsatı' olarak gelen 2 Euroleague maçını sizler için mercek altına aldı!

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den 'Olympiakos - Anadolu Efes' iddaa analizi

Temsilcimiz Anadolu Efes bu hafta Yunanistan'da Olympiakos'la karşılaşacak. Geçen hafta İstanbul'da Real Madrid'e yenilerek ciddi bir avantajı kaçıran Anadolu Efes oynadığı 11 maç sonunda 8 galibiyet aldı ve 4. sırada yer alıyor. Olympiakos ise 6 galibiyetle 5. sırada bulunuyor. Ev sahibi takım David Blatt yönetiminde daha tempolu basketbol oynuyor ve eski sertliğinden uzakta. Zaman zaman yüksek skorlu maçlara imza atan Olympiakos'tan bu gece de tempolu bir oyun bekliyorum. Anadolu Efes bu sezon hücumda sıkıntı yaşamıyor ve skor katkısı alacağı çok sayıda oyuncuya sahip. İki takım da birbirlerinin savunma zaaflarından faydalanabilirler. Tempolu ve yüksek skorlu bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.

Haberin Devamı

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Orkun Hınçer'den 'Real Madrid - Barcelona' iddaa analizi

İspanya'da CSKA Moskova'ya yenildikten sonra geçen hafta temsilcimiz Anadolu Efes'i İstanbul'da mağlup eden Real Madrid, oynadığı son 2 EuroLeague maçından yenilgiyle ayrılan Barcelona'yı konuk edecek. Barcelona zaman zaman başarılı sonuçlar alsa da, hala istedikleri seviyede olduklarını düşünmüyorum. İstikrarsız sonuçlar alan Barcelona, yaklaşık 3 hafta önce İspanya Basketbol Ligi'nde Real Madrid'i 86-69'luk skorla mağlup etmişti. İki takım arasında güç ve oyun farkı olduğunu düşünüyorum. Real Madrid kendi salonunda hata yapmayacaktır düşüncesindeyim. El Clasico'da ev sahibi takımdan galibiyet bekliyorum.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!