Euroleague'de gözler Türk Derbisi'nde! iddaa'da öne çıkan ise...

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede gözler Türk Derbisinde iddaada öne çıkan ise...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 18:52

Nesine.com'un basketbol iddaa yazarları, Euroleague'deki Türk Derbisi'ni sizler için değerlendirdi... Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i ağırlıyor...

Haberin Devamı

Romario Özsavidis'ten "Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes" iddaa analizi

Euroleague macerasına başarı ile devam eden 2 temsilcimiz; Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes 23.Hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Ekiplerimiz şubat ayı içerisinde Türkiye Kupası finalinde kozlarını paylaşmış ve kazanan Sarı-Lacivertliler olmuştu. O karşılaşmada Fenerbahçe Beko cephesinde hem Lauvergne hem de Vesely forma giymemişti ancak Datome ve Sloukas’ın etikili oyunu ile sonuca gitmeyi başarmışlardı.

Anadolu Efes cephesine dönersek, son 6 dış saha karşılaşmasında sadece 1 kez kazanabildiklerini görüyoruz ancak iç sahada arka arkaya aldıkları Gran Canaria ve Olimpiakos galibiyetleri var ki özellikle Yunan ekibi karşısında 2. yarıda ortaya konan savunma performansını altını çizmek gerekiyor.

Haberin Devamı

İki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Neler yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar ancak iç saha performansına baktığımızda oynadığı 11 karşılaşmanın tamamını kazanan Fenerbahçe Beko’nun galibiyete bir adım daha yakın olduğunu söylemek lazım.

Uzun süredir birbiri ile oynayan Sarı-Lacivertli rotasyonun, rakibi karşısında oyunun ilk dakikasından itibaren kontrolü ele alacağını düşünüyorum.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Euroleague'deki Türk Derbisi CANLI yayınla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!