Euroleague maçlarına özel etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Euroleague maçlarına özel etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 11:42

Powerade, Euroleague Basketball resmi sponsorluğu kapsamında, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak heyecan dolu yarı final ve final maçlarında, farklı etkinlikler düzenleyecek.

Haberin Devamı

Sporseverler için Marmara Forum’daki Fanzone alanında, eğlence dolu dakikalar yaşatacak aktiviteler gerçekleştirilecek.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan ve soluk soluğa izlenecek maçların bitiminde, tüm basketbol severlere Powerade ikram edilecek. Türkiye’nin lider sporcu içeceği markası Powerade, Euroleague Basketball resmi sponsorluğu ile sporcuların ve spor izleyicilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Özel olarak geliştirilen izotonik içeriği ile sporcuların kaybettikleri su ve elektrolitleri geri kazanmalarını hedefleyen Powerade, Euroleague Basketball 2017 resmi sponsorluğu kapsamında, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak heyecan dolu yarı final ve final maçlarında, farklı etkinlikler düzenleyecek.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan ve soluk soluğa izlenecek maçların bitiminde, tüm basketbol severlere Powerade ikram edilecek. Ayrıca Marmara Forum’daki Fanzone alanında, eğlence dolu dakikalar yaşatacak aktiviteler gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Euroleague Basketboll 2017 sponsoru Powerade, basketbol dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm spor severleri, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!