EURO 2020 yolunda rakibimiz Moldova! iddaa'da oynanması gereken...

Güncelleme Tarihi:

EURO 2020 yolunda rakibimiz Moldova iddaada oynanması gereken...
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 11:20

Arnavutluk deplasmanından 2-0'la dönen A Milli Futbol Takımımız, Eskişehir'de Moldova'yı konuk edecek. Maç öncesi takımlardan son haberlere ve Misli.com'da öne çıkan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

TÜRKİYE

- Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu’nun golleriyle Arnavutluk’u 2-0 yenen A Millilerimiz, Şenol Güneş’li yeni döneme başarılı bir giriş gerçekleştirdi.

- Sakatlanıp çıkana kadar çok doğru işler yapan Emre Belözoğlu ve yanındaki Mahmut Tekdemir ikilisiyle, uzaktan şutlarıyla her zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteren Çalhanoğlu organizasyonu, ilerideki Cenk-Burak ikilisiyle birleşince galibiyeti geldi.

- Bu akşamki 11’de hafif sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mahmut Tekdemir ve Ozan Kabak'ın yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.

MOLDOVA

- Grubun Andorra ile zayıf halkalarından olan Moldova; Fransa karşısındaki 4-1’lik yenilgiyle elemelere başladı.

- Maçın tamamına yakını Moldova kalesiyle orta sahanın yarısı arasında geçerken, Fransa attığı kadar da müsait pozisyondan yararlanamadı.

Haberin Devamı

- Moldova’nın tek golü bitime doğru, rakip defansın topu Ambros’un ayağına indirmesi sonucu buldukları şans golüyle oluştu. Başakşehir forması giyen kaptan Epureanu’nun sakatlığı devam ediyor...

BU İSTATİSTİKLERE BAKMADAN GEÇMEYİN!

- Türkiye son 5 maçtır kalesinde gol görmedi. (Karşılıklı Gol Yok)

- Moldova son 29 maçta sadece 3 kez kazanabildi, 3 galibiyet de San Marino karşısında... (MS1)

- Moldova’nın son 9 maçının 7’sinde iki taraftan biri gol bulamadı. (Karşılıklı Gol Yok)

- Türkiye, Moldova’ya karşı oynadığı 3 maçın 2’sini farklı kazandı. (H1) 

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN TERCİHİ TÜRKİYE’DEN YANA!

Misli.com üyelerinin % 38’lik kesimi bu maç için öncelikli tercihini 1,45 orandan, 2.5 Gol Üstü’nden yana kullanırken, ona yakın bir yüzdeyle 1,05 orandan da olsa, Türkiye galibiyeti kuponlarda yer almış.

Bir diğer öne çıkan tercih ise; oran yükseltmek adına Türkiye’nin 2 ve üstü farklı galip geleceğini düşünenlerin 1,30 oranlı Handikaplı 1 tercihi...

MİSLİ.COM YAZARI YETKİN ETKİN NE DİYOR?

Türkiye elemelere harika bir başlangıç yaparak Arnavutluk maçını deplasmanda kazandı. Bu tarz maçlar hep çekindiğimiz ve zorlandığımız karşılaşmalar olduğu için biraz tedirgindik ama yenilenmiş milli takımı beğendim. Ön tarafta çift forvet Burak Yılmaz-Cenk Tosun ikilisi sağlam bir orta saha ile birleşince gol rahat çıkabiliyor. Şenol Güneş bitirilmiş duyguları tekrar yerine getirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Moldova bu grubun zaten en zayıf halkası olduğu için ben çıkacakları hiçbir maçtan puan çıkartabileceklerini sanmıyorum. İlk maçında son şampiyon Fransa’ya farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar. Bu maçta da çok ümitli olduklarını düşünmüyorum. Sadece sıkı savunma yapmak bu turnuva öncesinde yeterli değil. Türkiye eğer golü erken bulursa farklı kazanacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!