Erman Kunter, önceliklerini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Erman Kunter, önceliklerini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 11:17

Galatasaray koçu Erman Kunter, önceliklerinin Sinan Güler'i tutmak ve yabancı 1 ile 5 numaralar transfer etmek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncu fiyatlarının bu dönemde çok yüksek olduğunu belirten Kunter, "İspanyol kulüplerinin de piyasaya yüksek rakamlarla girmesi fiyatları etkiledi. Draftlardan sonra Yaz Ligi kadroları belli olduğunda rakamlarda düşme olur." dedi.

Kunter, yerli oyuncu fiyatlarının da arz-talep dengesi nedeniyle yüksek olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:
"Önceliğimiz Sinan Güler'i tutmak olacak. Geçen sezondan Göksenin Köksal, Ege Arar ve Emir Preldzic'in sözleşmeleri devam ediyor. Yabancı transferinde önce yabancı 1 ve 5 numaralar alacak, onların özelliklerine göre diğer pozisyonları dolduracağız. Bütün takımlar kadro oluşturmaya 1 ve 5 numaralardan başladıkları için bu oyunculara talep çok. Büyük olasılıkla Orlanda Yaz Ligi'ni izleyeceğim. Kadroya genç yabancı da alabiliriz ama önce ana kadroyu emin olduğumuz oyuncularla oluşturmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

Galatasaray yeni sezonu 14 Ağustos'ta İstanbul'da açacak, 29 Ağustos'ta 12 günlük kamp için gideceği Bormio'da 5 hazırlık maçı oynayacak, daha sonra da Fransa'da turnuvaya katılacak. Sarı-kırmızılılar tarihlerinin uygun olması koşuluyla Cevat Soydaş ve TÜBAD turnuvalarına da katılacak. (Basketfaul.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!