Ergin Ataman: 'Hala son 10 yılın en iyi, en başarılı koçu benim!'

Güncelleme Tarihi:

Ergin Ataman: Hala son 10 yılın en iyi, en başarılı koçu benim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2026 09:44

Yunanistan Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında Olympiakos'u 68-58 yenen Panathinaikos seride durumu 1-1 yaptı. Ergin Ataman, karşılaşma sonrası galibiyeti değerlendirdi.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bugün maçı kazandık ama serbest atış sayılarında yine gerideyiz. Olympiakos 14, biz 9 serbest atış kullandık. Bugün rakamlar biraz daha yakın. Her şey adil olduğu zaman sahada ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Olympiakos’a saygı duyuyorum, EuroLeague'i kazandılar ama biz de çok iyi bir takımız." diye konuştu.

"BARTZOKAS’A GÖSTERİLEN SAYGININ AYNISINI GÖRMEYE İHTİYACIM VAR"

Hakem yönetimini de değerlendiren Ataman, "Bartzokas elbette harika bir koç. Ona büyük saygı duyuyorum, bu yıl EuroLeague'i kazandı. Belki de son 10 yılın en iyi Yunan koçu. Ama hakemlerin aynı saygıyı bana da göstermesi lazım. Evet, belki bu sezon çok iyi şeyler yapamadım ama hala son 10 yılın en iyi, en başarılı koçu benim. Sadece Bartzokas’a gösterilen saygının aynısını görmeye ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!