Dünya Kupası D Grubu iddaa incelemesi...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası D Grubu iddaa incelemesi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:36

Hangi iddaa tercihleri ön planda olmalı, banko olarak öne çıkan nedir? Kupanın başlamasına sayılı günler kala D Grubu'na göz atalım...

Hırvatistan

Haberin Devamı

- Lovren & Vida stoper ikilisinin duran top ve kontra atak savunması büyük soru işareti.

- Salzburg formasıyla bu sezon 53 maçta süre alan, 96 doğumlu Duje Caleta-Car'ın ise milli takım tecrübesinin olmaması eksi tarafa yazılabilir.

- Luka Modric, Ivan Rakitic bir yana, Inter'in Şampiyonlar Ligi vizesi almasında büyük pay sahibi olan Marcelo Brozovic unutulmasın.

- Play-off serisinde Yunanistan'a 4 gol atmış olabilirler ama kadrodaki santrafor tercihlerinin formda bir sezon geride bırakmadıklarını belirtelim. (Mandzukic 43 maç - 10 gol // Kalinic 41 maç - 6 gol // Kramaric 42 maç - 13 gol)

- Arjantin'in olduğu gruptan lider çıkmaları zor, ikinci olurlarsa da çaprazdan Fransa ile Son 16 oynayacaklar. Orada turnuvaya veda etmeleri iddaa açısından değerli. (Hırvatistan - Son 16'da elenir - 2,50)

Haberin Devamı

İzlanda

- İlk defa Dünya Kupası'na katılacaklar, Euro 2016'daki çeyrek final başarısının üzerine koyarak devam ediyorlar.

- Hırvatistan'ı geçip, bizim de olduğumuz eleme grubunu lider bitirip vizeyi aldılar. (10 maç - 7 galibiyet)

- Sağlam, disiplinli savunmaları ve kaliteli duran top organizasyonlarıyla dikkat çekiyorlar.

- Burnley'in İngiltere Premier Lig'i 7'inci bitirmesinde ciddi pay sahibi olan Gudmundsson (35 maç - 2 gol - 8 asist), Augsburg formasıyla 22 maçta süre alıp 15 gole katkı veren (12 gol - 3 asist) Finnbogason kadrodaki önemli isimler.

- Bu kadar yazıp, çizmeye ise bir adamın düşük performansı tuz biber ekebilir, Gylfi Sigurdsson!

- En son 10 Mart 2018'de Everton formasıyla sahaya çıkan Sigurdsson, diz sakatlığından iyi dönemezse, yani işleyen düzene çomak sokulursa, İzlanda için kabus gibi bir turnuva olabilir. Öne çıkan tercih yok.

Dünya Kupası D Grubu iddaa incelemesi...

Nijerya

- Dünya Kupası seviyesindeki milli takım tecrübesi eksik olsa da "Iwobi & Iheanacho" hücum hattı etkili olur, "Wilfred Ndidi & John Obi Mikel" orta alanı rakiplere korku salar. 

- Sezonun son 3 maçında sakatlığı sebebiyle forma giymeyen Ndidi, N'Golo Kante'nin arkasında, ligin en fazla "kayarak top çalma + araya girme" yapan ismi oldu. (Kante 198 - Ndidi 188)

Haberin Devamı

- Defans hattını oluşturan parçaların da bu seviyede tecrübesiz olduğunu, kaleci konusunda Vincent Enyeama'dan sonra ciddi bir güven sorunu yaşadıklarını es geçmeyelim. Akpeyi, Ezanwa ve Uzoho üçlüsünün ruhsal iniş çıkışları canlarını yakabilir.

- Kupon tamamlamak için, gruptan çıkamazlar iddaa tercihine güvenebilirsiniz. (1,25)

Arjantin

- Haiti maçıyla Lionel Messi geri döndü. (3 gol - 1 asist)

- Onun olmadığı hazırlık maçlarında İspanya'ya 6-1, Nijerya'ya 4-2 kaybetmişlerdi.

- 2014 Dünya Kupası finalindeki yenilgi sonrası 2 tane de Copa America finali kaybettiler. Grubun diğer 3 takımının birbirinden puan çalabilecek görüntüde olması sebebiyle, 1 galibiyet - 2 beraberlikle alınacak 5 puan bile grubu zirvede bitirmelerine yetebilir. (Arjantin Grup Birincisi Olur - 1,45)

Haberin Devamı

- Fransa'nın zirvede bitirmesi muhtemel C Grubu'ndan, ikinci kim gelirse gelsin elemeleri sürpriz olmaz, çeyrek finale rahat bir şekilde çıkarlar. (MBS1 - Arjantin çeyrek finale kalır - 1,55)

- Sonrası için, turnuva ağacına göz attığımızda gözüken, önce İspanya, ardından Almanya engellerini geçip finale yükselmeleri gerekeceği... İşleri hiç de kolay değil.

Dünya Kupası D Grubu iddaa incelemesi...

En popüler "Dünya Kupası" bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!