Dünya Kupası B Grubu iddaa incelemesi...

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası B Grubu iddaa incelemesi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 14:03

Hangi iddaa tercihleri ön planda olmalı, banko olarak öne çıkan nedir? Kupanın başlamasına sayılı günler kala B Grubu'na göz atalım...

İran

Haberin Devamı

- Elemelerde 10 maç yaptılar, mağlubiyet yok. Sadece 2 gol yediler. (6 galibiyet - 4 beraberlik)

- Reza Ghoochannejhad yalnız kalırdı, 95 doğumlu "İranlı Messi" lakaplı Sardar Azmoun yardıma geldi. (32 milli maç - 23 gol)

- Alireza Jahanbakhsh da geçtiğimiz sezonda Hollanda Eredivisie'yi domine etti, onu da es geçmeyelim. (21 gol - 12 asist)

- Açılış maçları kritik, rakip Fas. Bize karşı izledik, nasıl oynayabileceklerini gördük, o futbolla İspanya ve Portekiz'den puan almaları imkansıza yakın. Grubu son sırada bitirmeleri için açılan oran 1,60 olarak göze çarpıyor. (0 puan - 3,25 & 1 puan - 3,00)

Fas

- Elemelerde 6 maç, kale gole kapalı. En büyük etken Mehdi Benatia! (3 galibiyet - 3 beraberlik)

- Bir tarafta Dirar, diğer tarafta Hakimi (Mendyl) ile hücumu düşünen bek performansları izledik. Belhanda ve Ziyech orta alanda yaratıcı yönleriyle öne çıktı. Ziyech, Hollanda Eredivisie'nin "kilit pas" lideri olarak sezonu tamamladı. (142 kilit pas - 15 asist)

Haberin Devamı

- Hücumun en ilerisinde ise Yeni Malatyaspor'dan tanıdığımız Boutaib forma giyiyor. 0-0 geçilen ilk 2 maçtan sonraki 4 maça 4 gol sığdırdı. Mart'taki hazırlık maçında Sırbistan'a da gol attı.

- İspanya ve Portekiz ile aynı gruba düşmeleri büyük şanssızlık. Öne çıkan, değerli iddaa tercihi yok.

Dünya Kupası B Grubu iddaa incelemesi...

İspanya

- Takımın başında, U21 ile 2013'te Avrupa şampiyonluğu yaşayan Julen Lopetegui var.

- 2010'da Dünya Kupası kazanan kadro da gençleşti.

- Iker Casillas'ın yerine U21'de beraber olduğu David de Gea kalede.

- Xavi & Xabi Alonso yerine, yine U21'de beraber olduğu Koke & Thiago var. Morata yok, Isco var.

- Morata'nın yokluğunda Diego Costa mı oynar, yoksa Celta Vigo ile nefis bir sezon geçiren Iago Aspas mı, hazırlık maçlarında durumu anlarız. Iago Aspas, 33 maç - 20 gol ile sezonu bitirdi.

- Portekiz kağıt üstünde Fas ve İran'ı geçebilecek potansiyele sahip, dolayısıyla İspanya da... Portekiz'in Fas ve İran'a atacağı gollerden fazlasını da İspanya'nın atabileceğini söylemek, aynı şekilde mümkün. Grubu lider bitirmeleri için açılan 1,35 oran az. "Sıralı ikili" oynamak en mantıklısı. (1. İspanya & 2. Portekiz - 2,00)

Haberin Devamı

- İspanya'nın grubu lider bitireceğini varsayıp, turnuva yoluna göz atarsanız da çeyrek finale kadar rahat geleceğini, yarı finale çıkmak için Arjantin'le oynayacağını söyleyebilirsiniz. (MBS1 - İspanya çeyrek final oynar - 1,50)

Portekiz

- Euro 2016 şampiyonu, kupayı getiren adam Eder'in yerine Andre Silva ile turnuvaya geliyorlar.

- 2014 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamamışlardı, Almanya ve ABD'nin gerisinde kaldılar.

- 2010 Dünya Kupası'nda ve Euro 2012'de ise İspanya'ya takılıp elendiler. 2010'da Son 16'da kaybettiler, 2012'de çeyrek finalde eve döndüler.

- A Grubu'nu Uruguay'ın lider bitirmesi muhtemel, Son 16'da ne yaparlar kestirmek güç. Orayı geçseler bile turnuva ağacını göz önünde bulundurduğumuzda - çeyrek finalde rakip Fransa olursa, işleri yine zor.

Haberin Devamı

- Cristiano Ronaldo ve arkadaşları bakalım bu sefer nereye kadar gidecek?

En popüler "Dünya Kupası" bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Dünya Kupası B Grubu iddaa incelemesi...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!