Dudu atağı başladı

Güncelleme Tarihi:

Dudu atağı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 08:48

Transfer çalışmalarına startı veren yönetimin ilk durağı Brezilya olacak. Metin Albayrak, bugün Güney Amerika ülkesine gidip belirledikleri isimler için girişimlere başlayacak. Kartal’ın hedefinde Palmeiras’lı Dudu da var.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in milli araya girmesinin ardından gelecek sezonun transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Siyah-Beyazlılar, ilk hedefi Brezilya olarak belirledi.

Bu doğrultuda oyuncu izleme komitesi başkanı Gökhan Keskin’i Güney Amerika’ya gönderen kulübün oyuncu izleme ve taramadan sorumlu yöneticisi Metin Albayrak da bugün Brezilya’nın yolunu tutacak. Stoper hattından forvet bölgesine kadar birçok alanda belirledikleri isimleri yerinde izleyecek olan Albayrak’ın, en büyük mesaiyi Palmeiras’ın yıldız ismi Dudu için harcayacağı bildirildi.

Gökhan Keskin’in uzun süredir takip ettiği tecrübeli oyuncuyu kendisi de değerlendirmeye alacak olan Albayrak, olumlu izlenim edinmesi halinde raporunu hazırlayıp Başkan Fikret Orman’a sunacak.

DEĞERİ TAVAN YAPTI
Palmeiras formasıyla çıktığı 11 maçta 2 gollük performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu için kulübünün 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) bir bedel belirlediği biliniyor. Orta alanın hem sol hem de sağ kanat bölgelerinde forma giyebilen tecrübeli futbolcu, Brezilya Milli Takımı’nın da son dönemde yıldızını parlatan ismi olarak dikkat çekiyor. Dudu, 2 sezon önce Dinamo Kiev’den 3 milyon Euro (12 milyon TL) karşılığında Palmeiras’ın yolunu tutmuştu.(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!