Domenec Torren kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü oldu

Güncelleme Tarihi:

Domenec Torren  kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı Galatasarayın yeni teknik direktörü oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2022 19:21

Domenec Torren kimdir, sorusu Galatasaray teknik direktörlüğü ile gündeme gelmesinin ardından sporseverlerin odaklandığı konulardan oldu. Domenec Torren Galatasaray ile adının anılmasının ardından kariyeri ve biyografisi ile araştırılan teknik adam oldu. Teknik kariyeri boyunca Barcelona, Bayern Münih ve Mancester City gibi takımlarda yardımcı antrenör olarak görev alan Domènec Torrent, son olarak Flamengo'nun teknik direktörlük koltuğunda oturmuştu. Peki, Domènec Torrent kimdir, nereli, hangi takımları çalıştırdı? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Domènec Torrent, 14 Temmuz 1962 tarihinde İspanya'da dünyaya geldi. 59 yaşındaki teknik adam, uzun süre Pep Guardiola'nın yardımcı antrenörü olarak görev almıştı. CF Palafrugell ile kariyerine başlayan Torrent, Palamós CF, Girona FC, Barcelona B, Barcelona, Bayern Münih, Man. City takımlarında yardımcı antrenörlüğü üstlendi. 

İlk teknik direktörlük kariyerini ise 2018 yılında New York City'de yaşadı. 2020 yılında ise Flamengo takımının teknik direktörlük koltuğuna oturdu. 

Domènec Torrent'in adı, Fatih Terim'in takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray ile anılıyor. 

BAKMADAN GEÇME!