Diego Reyes için resmi açıklama geldi! | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2019 16:09

Fenerbahçe'de sergilediği kötü performansla adeta istenmeyen adam ilan edilen Meksikalı stoper Diego Reyes hakkında Sarı Lacivertliler'i sevindirecek bir transfer açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Porto'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Diego Reyes, Sarı Lacivertliler'de sergilediği kötü performansın ardından adeta istenmeyen adam ilan edilmişti. Geride kalan sezonun ikinci yarısını Leganes'te kiralık olarak geçiren oyuncuyla ilgili ülkesi Meksika'dan Sarı Kanarya'yı sevindirecek bir açıklama geldi.

26 yaşındaki savunmacıyla uzun bir süredir ilgilendiği iddia edilen Tigres'in Sportif Direktörü Miguel Angel Garza, dün Lig Kupası yarı finalinde Club America'yı penaltılarla 5-3 devirdikleri maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada Reyes'in transfer listelerinde yer aldığını doğrularken şu ifadeleri kullandı: "Diego, alternatiflerimiz arasında olan bir oyuncu. Bizim için en doğru ismi almaya çalışıyoruz. Listemizdeki üç ismin üçü de yurt dışında top koşturuyor."

Haberin Devamı

Diego Reyes için resmi açıklama geldi | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!