Diego Costa'ya verilen transfer cevabı ortaya çıktı! Red sebebi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 12:24

Atletico Madrid ile sözleşmesini sonlandırdıktan sonra ismi Galatasaray başta olmak üzere Türk takımları ile de anılan Diego Costa için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

La Liga ekibi Atletico Madrid ile karşılıklı anlaşıp sözleşmesini fesheden Diego Costa'nın adı Galatasaray başta olmak üzere Türk takımları ile anılıyordu.

Şu an boşta olan golcü futbolcuyla Avrupa'dan birçok takımın ismi geçerken Fransa'dan flaş bir iddia geldi. Fransa'nın La Provence gazetesinin haberine göre Diego Costa, son olarak menajerler tarafından Marsilya'ya önerildi.

İKİ RED SEBEBİ! SERT TAVIRLARI BAŞINI YAKTI

Marsilya ise iki sebepten dolayı Diego Costa'yı reddetti. Birinci sebep Costa'nın yıllık 8 milyon euroluk maaşı. İkincisi ise İspanyol golcünün sert tavırları. Costa'nın hareketlerinin ve iletişim dilinin 'çok kaba' olduğunu düşünen Marsilya yönetiminin bu nedenlerden dolayı reddettiği belirtildi.

Diego Costaya verilen transfer cevabı ortaya çıktı Red sebebi...

Haberin Devamı

GALATASARAY İLE İSMİ ANILIYORDU

Diego Costa'nın ismi özellikle Galatasaray ile ciddi şekilde anılıyordu. İspanyol basını, Costa ile Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe ve Başakşehir'in de ilgilendiğini belirtmişti.

TÜRKİYE'DEN GELEN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

32 yaşındaki forvetin, Türkiye ve Brezilya'dan gelen transfer tekliflerini Premier Lig'e gitmek için kabul etmediği kaydedilmişti.

İNGİLTERE'DE OYNAMAK İSTİYOR

Chelsea ile Premier Lig şampiyonluğu da yaşayan Diego Costa ile geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Tottenham'ın da ilgilendiği kaydedilmişti. Bir başka İngiliz ekibi Wolverhampton'ın da Costa ile ilgisi devam ediyor.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!