Derbi varsa 10'un işi!..

Güncelleme Tarihi:

Derbi varsa 10un işi..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 10:23

Robin van Persie, geçen yıl ve bu sezon G.Saray’a ve Beşiktaş’a 2’şer gol attı. Arsenal ve M.United formalarıyla da Chelsea ile Liverpool’a 7, Tottenham’a da 6 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ama bir türlü istenilen katkıyı veremeyen Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin tüm bunlara rağmen derbi karnesi hiç de fena değil.

Buna İngiltere Premier Lig'deki derbi maçlardaki istatistikleri eklenince Hollandalı yıldızın büyük maçların adamı olduğu ortaya çıkıyor. Bu sezon Galatasaray'a 2, Beşiktaş'a da Türkiye Kupası maçında 1 gol atan Robin Van Persie, geçtiğimiz sezon da Beşiktaş'a 1 gol atmıştı.

Van Persie'nin İngiltere'deki derbi performansı ise çok daha parlak. RVP, Arsenal ve Manchester United formalarıyla Chelsea ile Liverpool'a 7'şer, Totenham'a da 6 golü bulunan Hollandalı yıldız, pazar akşamı Fener'in önemli bir kozu olacak.

ADVOCAAT RVP'Yİ ÖZEL OLARAK HAZIRLIYOR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın da Van Persie'yi pazar günkü Galatasaray derbisinde oynatacak olması hemen hemen kesin gibi. Hollandalı teknik adam zaman zaman Moussa Sow'u da forvet için düşünse de Sengalli yıldızı kanatta oynatmayı planlıyor. Advocaat'ın Van Persie ile özel olarak konuştuğu, RVP'nin hırsından mutlu olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

EKSTRA İDMANLA HAZIRLANIYOR
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, standart antrenmanlar dışında şut çalışmalarıyla kendini pazar günkü Galatasaray derbisine hazırlıyor.

DERBİ HAZIRLIKLARI TAM GAZ SÜRÜYOR
Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. İdman ısınma, koşu ve koordinasyon alanda yapılan pas çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla ve bireysel çalışmalarla noktalandı. (Takvim)

Derbi varsa 10un işi..

Gol olacaksa önüne geçemezsin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!