Darüşşafaka Tekfen son saniyede kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Darüşşafaka Tekfen son saniyede kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 23:56

Eurocup C Grubu’nda mücadele eden Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda Joventut Badalona’ya Klemen Prepelic’in son saniyede attığı basketle 85-82 mağlup olarak gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

İlk periyotta Doron Lamb ve Jarrod Jones ile hücumda etkili olan Darüşşafaka, bu çeyreği 22-19 önde kapattı. 2’nci çeyreğe tutuk başlayan Darüşşafaka, periyodun ilk beş dakikasını dört sayı farkla geride kapattı: 30-26.

Bu dakikadan sonra hücumda toparlanan deplasman ekibi, devreyi 38-36 önde kapattı. 3’üncü periyoda etkili başlayan Darüşşafaka, periyodun bitimine 7 dakika kala farkı 9’a çıkardı: 38-47.

Periyodun kalan kısmında hücumda daha iyi performans sergileyen Joventut Badalona, son periyoda bir sayı geride girdi: 60-61.

Son periyot büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım da oyundan kopmazken son 1 dakikaya 82-82 eşitlikle girildi. Gary Browne’nin kaçan şutu sonrasında kendi sahasından şutu kullanan Klemen Prepelic isabeti bulunca Darüşşafaka Tekfen karşılaşmadan 85-82 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Darüşşafaka Tekfen’de Johnathan Hamilton 16 sayı 11 ribaund ile double double yaparken, ev sahibinde Xabi Lopez-Arostegui ürettiği 17 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Darüşşafaka Tekfen, gruptaki 4’üncü maçında 23 Ekim Çarşamba günü deplasmanda İtalya temsilcisi Germani Brescia Leonessa ile mücadele edecek.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!