Dark Passage’dan nefes kesen ÅŸampiyonluk mücadelesi

Güncelleme Tarihi:

Dark Passage’dan nefes kesen şampiyonluk mücadelesi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 26, 2020 15:18

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi 4.hafta karşılaşmaları büyük sürprizlere sahne oldu. Riot Games Espor Sahnesi’nde oynanan maçlar, ligde dengeleri değiştirdi. Tecrübeli takım Dark Passage, kazandığı galibiyetlerle haftayı kayıpsız kapatarak zirvede yalnız kalmayı başardı.

Haberin Devamı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 4.haftası sürprizlerle geride bırakıldı. Haftanın ikinci gününde;daha önce üst üste 4 Türkiye Büyük Finali kazanarak lig tarihine adını yazdırmış takımlardan Dark Passage ile ligin favori takımlarından 1907 Fenerbahçe Espor karşı karşıya geldi. 29 dakika gibi kısa bir sürede sonuçlanan maçta Dark Passage rahat denilebilecek bir galibiyet ile ligde başarılı bir çıkış sağladı. Maç sonucu, Dark Passage’ı tek başına zirveye taşırken, 1907 Fenerbahçe ise bu mevsimdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Dark Passage bu galibiyetle birlikte 3.5 yıllık bir aranın ardından ilk defa liderlik koltuğuna tek başına oturmaya hak kazandı.

Papara SuperMassive zirve yarışındaki iddiasını sürdürüyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi’nin iddialı takımlarından Papara SuperMassive, geçtiğimiz haftalarda aldığı mağlubiyetlerle puan tablosunun son sıralarına kadar gerilemişti. Ligin 4.haftasında dört maçlık bir galibiyet serisi yakalayan ekip, toplamda 5 galibiyete ulaşarak zirve yarışına yeniden katıldı.

Haberin Devamı

Ligin ilk devresi sona eriyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 5. hafta maçları 29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. 29 Şubat tarihinde oynanacak maçlar ile birlikte 2020 Kış Mevsimi’nin ilk devresi tamamlanacak. Toplamda 9 hafta sürecek lig yarışının ardından ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerine yükselecek. Puan tablosunun ilk iki sırasında yer alan takımlar direkt olarak yarı finale yükselirken 3. ile 6. basamaktaki ekipler çeyrek finale yükselmeye hak kazanacak.

Â

Dark Passage’dan nefes kesen şampiyonluk mücadelesi

BAKMADAN GEÇME!