Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Başakşehir'i kabul etti: Sizinle gurur duydum

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Başakşehiri kabul etti: Sizinle gurur duydum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2020 07:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon Başakşehir'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabuL etti. Erdoğan ziyarette turuncu lacivertlileri tarihlerinde ilk kez yaşadıkları şampiyonluk için tebrik ederken “Ama sezon henüz bitmedi” diyerek UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında da kazanıp tüm Türkiye’yi sevindirmelerini beklediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonunu 69 puanla şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Kulübü yönetimi ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı.

TÜM TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORSUNUZ
Erdoğan, kabulde Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve futbolcuları kutlarken “Hepinizi tebrik ediyorum, sizinle gurur duydum ama sezon henüz daha bitmedi. UEFA Avrupa Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağınız rövanş maçını da kazanıp son 8’e kalmanızı bekliyorum. Türkiye’yi Avrupa’da siz temsil ediyorsunuz. Bunun için de ayrıca başarılar diliyorum. Ligde mücadele eden bütün takımları da ayrıca tebrik ediyorum” sözleriyle Avrupa’da rövanş için de başarı diledi.

Haberin Devamı

OYUNCULARLA TEK TEK SOHBET ETTİ:

VISCA GİBİ SENİN DE ASİST SAYINI ARTTIRMAN GEREK
Senegalli golcü Demba Ba’ya: Devlet başkanınıza selamlarımı iletin. Visca ile ikinizin 13’er golünüz var. Ama Visca’nın 12 de asisti var. Senin de asistleri çoğaltman lazım.

CUMHURBAŞKANINIZA SELAMIMI GÖTÜRÜN
Sırp futbolcu Danijel Aleksic’e: Cumhurbaşkanınız nasıl? Kendisine selamlarımı götürün.

DAHA ÇOK GOL ATMANI BEKLİYORUM
Enzo Crivelli'ye: Senden çok daha fazla gol atmanı bekliyordum. Çok güçlü bir oyuncusun.

ELIA 4 ÇOCUĞUN VAR, AFERİN
Eljero Elia’ya: Aferin, 4 çocuğun var. Hepsi çok güzel maşallah...

OYUN TARZINI BEĞENİYORUM
Alexandru Epureanu’ya: Fizik yapın çok iyi, senin oyun tarzını ve aklını beğeniyorum.

12 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ
Futbolcularla sohbet eden Erdoğan daha sonra yönetim, teknik heyet ve takımla birlikte şampiyonluk kupasıyla toplu halde fotoğraf çektirerek Başakşehir forması imzaladı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, takım kaptanlarından Mahmut Tekdemir, Edin Visca ve Alexandru Epureanu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a isminin yazılı olduğu 12 numaralı Başakşehir forması hediye etti. Gümüşdağ ayrıca Erdoğan’a futbol oynarken çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı albümü de takdim etti.

Haberin Devamı

BOSNA BİZİM HER ŞEYİMİZ
Külliyede gerçekleştirilen ziyarette Bosna Hersekli futbolcu edin Visca da Erdoğan'a "Bosna’ya yapılan yardım ve destekler için teşekkür ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Visca’nın sözleri üzerine "Bosna bizim her şeyimiz" değerlendirmesini yaptı.

VOLKAN'A ÖZEL TEBRİK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz’da ikiz çocukları dünyaya gelen Volkan Babacan’ı da tebrik edip altın hediye etti.

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!