CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş'ın transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı!

Güncelleme Tarihi:

CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaşın transferi için Fenerbahçenin kapısını çaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 07:00

CSKA Moskova, sarı lacivertlilerle temasa geçip 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mert Hakan için şartları sorarken menajeri ise Rusya’nın yanı sıra İtalya ve Almanya’dan teklifler olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de takımla birlikte performansı yükselen isimlerin başında gelen Mert Hakan Yandaş’ı bir süredir takip eden CSKA Moskova transfer konusunda ilk ciddi adımı attı. Rus ekibinin temsilcileri 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertlilerden şartları sordu.

KARAR YÖNETİMİN

Mert Hakan’ın bonservis bedelini soran Rus yetkililer gelecek cevaba göre harekete geçecek. 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenilen CSKA, Fenerbahçe’den gelecek yanıta göre transfer çalışmalarına devam edecek. Bu arada milli futbolcunun menajeri Erkan Afacan, Skorer’e yaptığı açıklamada “Evet Rusya’dan bir ilgi olduğu doğru ancak sadece Rusya’dan değil, İtalya ve Almanya’dan da ciddi talipler var. Mert Hakan’ın 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi var.

Haberin Devamı

Transfer için karar merci Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimidir. Mert’in şu anki düşüncesi Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi. O tamamen futboluna ve kulübe odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Transferiyle alakalı tüm kararı Fenerbahçe yönetimine bırakmıştır. Çünkü Fenerbahçe’ye transfer olurken büyük özveride bulunan başkan Ali Koç’tu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!