Cristiano Ronaldo'nun canı tatlı! Yüzünü korumak istedi, yine 'baraj' hatası yaptı

Güncelleme Tarihi:

Cristiano Ronaldonun canı tatlı Yüzünü korumak istedi, yine baraj hatası yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2021 10:12

Serie A'da Juventus'un Parma ile kozlarını paylaştığı maçta Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Porto maçındaki 'baraj' hatasının bir benzerini daha yaptı. Geçtiğimiz ay oynanan mücadelede barajdaki laubali hareketi nedeniyle takımının gol yemesine neden olan Portekizli, dün gece de benzer şekilde takımının kalesinde gol görmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - Cristiano Ronaldo, Serie A'da Juventus'un Parma ile karşılaştığı mücadelede bir kez daha 'baraj' hatası yaparak takımının kalesinde gol görmesine neden oldu.

Portekizli yıldız, Parma'nın Brugman ile kazandığı serbest vuruşta barajdaki 4 Juventuslu oyuncudan biriydi. Bu maçta kaleyi devralan Buffon, topun kaleye yönelmesini önleme amacıyla Cuadrado'yu barajın hemen arkasına yere doğru yönlendirdi.

YÜZÜNÜ KORUMAK İSTEDİ, TOP KAFASININ ÜZERİNDEN AĞLARA GİTTİ

Brugman'ın kullandığı frikik esnasında diğer üç arkadaşı sıçrayıp topu engelleme amacındaydı ancak Ronaldo, yüzünü eliyle koruyup sol ayağı sabit şekilde bekledi. Uruguaylı futbolcunun frikik atışında top Ronaldo'nun kafasının üzerinden geçerek ağlarla buluştu.

Portekizli golün ardından büyük bir üzüntü yaşarken frikik esnasındaki pozisyonu, İtalyanların da tepkisine neden oldu.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!