Copa Libertadores finalini hangi takım kazanır? iddaa'nın favorisi...

Güncelleme Tarihi:

Copa Libertadores finalini hangi takım kazanır iddaanın favorisi...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2018 15:50

Copa Libertadores finali 'Superclasico' olmuş ve ilk maç da 2-2 sona ermişti. Rövanş öncesi River Plate taraftarları Boca Juniors takımını taşlayınca karşılaşma önce ertelenmiş, ardından da Madrid'de yapılmasına karar verilmişti.

Haberin Devamı

River Plate

- Önemli hücum silahlarından Rafael Borre cezalı, tecrübeli isim Ignacio Scocco'nun durumu ise maç saati netleşecek.

- Ertelenen rövanş sonrası 2 resmi maç daha yaptılar. Kupa yarı finalinde Gimnasia La Plata'ya penaltılarla kaybettiler. Aynı Gimnasia'yı ligde 3-1 geçmeyi başardılar.

- Son 4 Superclasico'da ise yenilgi yüzü görmediler. (3 galibiyet - 1 beraberlik)

'SuperclasicoCANLI yayınla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Boca Juniors

- Savunmadan Frank Fabra sakat, hücumdan Cristian Pavon şüpheli.

- Koç Guillermo Schelotto, 'Kaleci Esteban Andrada hazır. Lucas Olaza ve Ramon Abila de kadroda olacak. Burada oturup sizlere bu sezon neler başardığımızı anlatmak isterdim ama şiddet dolayısıyla bu finalin rövanşını ülke dışında oynamak zorunda olduğumuzu konuşuyoruz.' açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

- Son derbilerde üstünlüğü rakibine kaptıran Boca, River Plate ev sahipliğinde ise üstün olan taraftı. Madrid'de oynamak işlerine gelecek mi, hep beraber göreceğiz.

*** 2-2'nin rövanşı sonrası 'deplasman kuralı' devrede olmayacak. Maç Madrid'de değil El Monumental'de oynansaydı da aynı şekilde devrede olmayacaktı. Beraberlik halinde uzatma ve gerekirse penaltılara kadar gidilebilecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!