Comolli: 'Endişe etmeyin en iyisini alacağız'

Güncelleme Tarihi:

Comolli: Endişe etmeyin en iyisini alacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 22:25

Transferde henüz ciddi bir adım atılmamış olması Fenerbahçeli taraftarlar arasındaki en önemli gündem maddesi... Sarı lacivertliler, bu konudaki beklentilerini her platformda dile getirirken, sportif direktör Damien Comolli’den umut veren açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Comolli, taraftarların beklentilerini ve “Transfer var mı?” sorularını çok iyi anlayabildiğini belirterek, “Kimse endişeye kapılmasın, üzülmesin. A plus futbolcular getireceğiz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. İyi bir kadro kurmak için yapılması gerekenleri yapıyoruz” dedi.

Wilshere iyi bir örnek
Dünya çapında bir kariyere sahip Jack Wilshere’in Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istemesinin kulübün ne denli yüksek bir cazibeye sahip olduğunun göstergesi olduğunu anlatan Comolli şöyle devam etti:

Wilshere, çok istemesine rağmen ailesiyle ilgili engele takıldı. Yoksa kendisinin bizimle çalışmaktan yana en küçük bir olumsuz düşüncesi yoktu. Şimdi biz tıpkı onun gibi, dünya kulüpleri düzeyinde yetenek ve tecrübeye sahip oyuncuları kulübe kazandırmayı istiyoruz. Aynı ayarda alternatif isimlerle görüşüyoruz. Taraftarlarımız en iyi ve en yararlı futbolcuyu kadromuza katacağımızdan emin olsun.”

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!